Autómentés autópályán, M1, M7, M2, M3, M0 éjjel-nappal

Modern és minden extrákkal felszerelt autómentő járműveink segítségével bárhonnan bármilyen járművet el tudunk szállítani. Dönthető platós autómentő segítségével a mozgásképtelen jármű is könnyedén szállíthatóvá válik. A helyszínre érve az autómentő jármű platóját leengedjük a földre, és így a sérült futóművel rendelkező autót, vagy roncsot drótkötéllel, és gördülő alátét papucsokkal a fedélzetre húzzuk. A platóra felhúzás után a járműveket minden esetben biztonságosan rögzítjük, és fixáljuk, hogy megakadályozzuk a menet közbeni elmozdulást.

Autómentés autópályán 0-24-óráig. M7, M2, M3, M0 éjjel-nappal egész Magyarország területén non-stop Az alábbi területeken: Budapest XV. kerülete (M3), Dunakeszi (M2), Üröm (M10), Biatorbágy (M1) – Budaörs, Törökbálint (M7). Budafok-Tétény (M6), Dunaharaszti (M51), Gyál (M5). Üllő (M4), Rákosmente (M31). Szabadnapokon és ünnepeken is hívhat bennünket, segélyhívó szolgálatunk várja telefonhívását.

Autópálya mentés Pest megye, Üllő, Üröm Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Vasad, Vecsés, Verseg, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mende, Vácszentlászló, Valkó, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Maglód, Majosháza, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor. Visegrád,  Zsámbok Acsa, Alsónémedi, Apaj, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vámosmikola Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Göd, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri,

Autópálya mentőszolgálatunk az alábbi járművel mentését végzi:

 • Autómentés,
 • Balesetes autó mentés,
 • Roncs szállítás,
 • Autószállítás,
 • Gépjármű mentés autópályáról,
 • Sportkocsi mentés,
 • Ültetett, alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • Teherautó mentés,
 • furgon mentés,
 • kisteherautó elszállítás,
 • Motor mentés,
 • Tréleres mentés autópályáról,
 • Lakókocsi, lakóbusz mentés.

Az autópálya mentésnél lényeges szempont, hogy a mentés illetve elszállítás megkezdéséig minél rövidebb idő teljen el, mi ezt igyekszünk maximálisan szem előtt tartani, ezért egy járművünk folyamatos készenlétben várja az Ön hívását.

Ha lerobban a járműve bármelyik hazai autópályán, ne essen kétségbe, hívja autómentő szolgáltatásunk telefonszámát. Bennünket bármely időpontban el tud érni, hiszen több járművel végezzük a mentési munkálatokat.

Az autópálya mentés veszélyes üzem, sokkal veszélyesebb mint egy autóút, hiszen a sokkal magasabb sebesség és a viszonylagosan zárt útszakasz miatt, a monotonitás hatására figyelmetlenebbé válnak a sofőrök, főleg este, éjszaka. Ha üzemzavar vagy nem várt esemény hatására leáll a járműve az autópályán, akkor húzódjon a leállósávba, és hagyja el járművét. Célszerű az üzemzavart jelezni a forgalomnak, a vészháromszög kihelyezése, a vészvillogó bekapcsolása fontos teendők, a további balesetek megelőzése céljából.

A figyelmetlenségből előforduló, álló járműbe való belerohanás sajnos a hazai autópályákon sem ismeretlen, nemrég olyan erővel rohant az autós a lerobbant járművet éppen fedélzetre húzó autómentőbe, hogy a mentett járművet belökte a sofőrfülkébe. Ezek a balesetek az álmosság és a figyelem csökkenése miatt fordulhatnak elő.

Éppen ezért fontos, hogy ha műszaki hibás lesz a járművünk, lerobbanunk az autópályán, akkor ha kitettük a vészvillogót, illetve a vészháromszöget, jelezve a műszaki hibát, akkor menjünk a szalagkorláton kívülre, ne maradjunk lehetőség szerint a járműben. Ha elhagyjuk a helyszínt a segélyhívás miatt, akkor zárjuk le az autót.

Budapest kerületeiben: I. ker Krisztinaváros Tabán, Víziváros, II. ker Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. ker Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. ker Újpest, V. ker Belváros, Lipótváros, VI. ker Terézváros, VII. ker Erzsébetváros, VIII. ker Józsefváros, IX. ker Ferencváros, X. ker Kőbánya, XI. ker Kelenföld, XII. ker Hegyvidék, XIII. ker Angyalföld, XIV. ker Zugló, XV. ker Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. ker Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. ker Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. ker Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. ker Kispest, XX. ker Pesterzsébet, XXI. ker Csepel, XXII. ker Budafok, Háros, XXIII. ker Soroksár.

Ha lehet ne tartózkodjunk a járműben, hanem álljunk meg a szalagkorláton kívül, ameddig az autómentés megérkezik. Sajnos sok esetben előfordul, hogy hátulról teljes erővel a leállósávban lévő autóba hajtanak, ezért az autóban való tartózkodás nem biztonságos. Lehetőség szerint vegyük fel a sárga színű mellényt a jó láthatóság érdekében, egy ideje kötelező tartozék az autóban. Nagyon fontos, hogy felmérjük, hogy pontosan hol, milyen helyen is vagyunk, hiszen az autómentés csak így talál ránk. Egy autómentő szakember is kell, akit bármikor hívhatunk (a telefonszámunk a lap tetején látható) és ha tudjuk, hogy pontosan hol is tartózkodunk, akkor hívjunk autómentést. Ha valamilyen okból nem tudunk telefonálni, lemerült a telefon vagy pedig nincs térerő, akkor ha elindulunk az autópálya szélén akkor hamarosan meglátjuk az SOS segélyhívó telefont. Ugyanis minden autópályán rendszeresítve van az unióban az út szélén a segélyhívó telefon

Ha autómentő segítségre van szüksége, vagy műszaki hibás lett az autója az autópályán, esetleg balesetet szenvedett, hívjon bennünket a fenti telefonszámon és segítünk.