skip to Main Content

Autómentés Sos Budapesten, és Pest megyében. Autószállítás, teherautó mentés, munkagép mentés. Kisteherautó szállítás, Bobcat szállítása. Felépítményt, illetve karosszéria szállítást is vállalunk. Roncsautó szállítás, árokba csúszott jármű mentése, műszaki mentés. Motor szállítás, motor mentés. Segítünk, ha félretankolt.

Mentünk a fővárosban a Pesti és a Budai belső kerületekben, Fót, Csömör, Sülysáp, Dunaharaszti és a környező településeken is. Autópálya mentést is végzünk illetve a Pest megyei területen is elérhetőek vagyunk, non stop. Szolgáltatásainkat ügyfeleink éjjel-nappal non stop igénybe vehetik, ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatják. Az Expressz autómentés azonnal igénybe vehető, nem  kell rá várni. Ügyeleti szolgálatunk munkanapokon illetve hétvégén, ünnepnapokon is folyamatosan üzemel, és várja a bajba került autósok hívását.

Használtautó beszerzése, hazaszállítása, honosítása, műszaki vizsgáztatása. Ha ügyfelünknek nincs autószerelője, ajánlunk egyet megbízható, referenciákkal rendelkező partnereink közül.

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Ha Ön minőségi autómentési autószállítási szolgáltatót keres referenciákkal, meglepetésmentes profi munkavégzéssel, akkor keressen bennünket a fenti telefonszámon, vagy a  Kapcsolat menüben található űrlapunk kitöltésével.

 

Back To Top