skip to Main Content

Autómentés autószállítás trélerrel olcsón Budapesten és Pest megyében non stop éjjel nappal, ünnepnapokon is. Előzetes egyeztetés után külföldről is. Vállalunk autómentés és autószállítást alumínium trélerrel. A tréleres szállítást elsősorban akkor szokták kérni ügyfeleink amikor külföldről kell a műszaki hibás járművet haza szállítani. Az autószállítás olcsón külföldről nem lenne megvalósítható tréler nélkül, mivel adott esetben akár 2-3 járművet is haza tudunk szállítani a trélerrel. A trailer szállítás árak általában 9000Ft illetve 120Ft/km-től indulnak. Ha több autót szállítunk egyben a gyűjtőfuvarozás keretein belül akkor általában a költségekből jelentősen tudunk faragni ezáltal ügyfeleinknek is olcsóbb lesz a jármű szállítás. Az autószállító tréler vontatása általában autómentővel történik, ha több szállítani való járművet kell hazahozni. Ha speciális alacsony hasmagasságú autókat szállítunk, vagy csak egy nagyobb értékű autót szállítunk haza akkor a trélert egy speciálisan erre a célra felkészített terepjáróval vontatjuk haza.

Az autómentést akkor tudjuk trélerrel végezni, ha a jármű biztonságosan szállítható a saját kerekein, és biztonságosan rögzíthető a tréler platójához, elmozdulás mentesen. A trélerre a saját kerekein kell a járműnek felállnia, vagy alkalmasnak kell lennie arra, hogy a csörlővel a trélerre felhúzzuk. A futómű sérülések illetve a balesetes autók nem mindegyike szállítható trélerrel. Autómentővel bármilyen műszaki állapotban lévő járművet el tudunk szállítani. Autómentő trélerrel általában a 3,5tonnánál kisebb súlyú járművek szállíthatók.

Tréleres szállítás árak

Tréleres szállításnál alap áraink Budapesten 8600Ft-tól, Pest megyében és külföldre 110Ft-tól /km szállítunk.

Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések amelyekhez a kerékrögzítő spanifereket ki lehet kötni.

Minden trélernek kötelező a műszaki vizsga, és csak a trélernek megfelelő súly szállítható rajta. Ezt a legújabb útburkolatokba szerelt mérőberendezésekkel akár ellenőrizni is tudják, ezért nem árt betartani a trélerek terhelhetőségére illetve a vontató jármű súlyhatárra vonatkozó szabályokat.

A speciálisan kiképzett járműszállító tréler rendelkezik csörlővel és vezérléssel is amely segítségével a járművet egy drótkötéllel is fel lehet húzni a tréler tetejére. Ez jól jöhet abban az esetben ha a jármű mozgásképtelen és önerőből nem lenne képes felállni a trélerre. Ezért is fontos, hogy ha autómentés kérünk akkor minden esetben tájékoztatni kell az autómentést végző személyt a telefonban a jármű állapotáról.

Ha Ön is szeretne tréleres autószállítást kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségeinken.

Fel a lap elejére