skip to Main Content

Autómentő Budapest a legolcsóbban 7000Ft-tól, Pest megyében illetve vidékre, külföldi autómentés már 100Ft/km-től! Minden mentésre egyedi árajánlatot adunk. Az autómentés árak függenek az elvégzendő munka nehézségi fokától, a megtett kilométertől, hogy belföldön vagy külföldön kell elvégezni a mentést, milyen műszaki állapotban van a menteni kívánt jármű. Mindenkinek egyedi, személyre szabott árat adunk az elvégzendő munkára. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni szükségünk lesz a mentésre illetve szállításra váró jármű:

  • Milyen típusú járművet kell menteni / szállítani? (több jármű esetén mindegyik típusát diktálja be)
  • Honnan illetve hova kell a járművet szállítani? (pontos cím és hely szükséges!)
  • Mikor kell a járművet (járműveket) szállítani?
  • Van-e a mentést illetve szállítás akadályozó illetve nehezítő körülmény?  (defektes illetve ki van a kerék törve, működésképtelen jármű, árokba borult stb.)

A legegyszerűbb, ha felveszi velünk a kapcsolatot, a fenti telefonszámon, és azonnal tudunk árat mondani az elvégzendő mentésre illetve szállításra. Nálunk nincs trükközés, korrekt árat adunk, tisztességes munkát végzünk. Kérem kerüljék az irreálisan alacsony árat adó autómentőst, mert nem fogja tudni azt betartani! Szolgáltatásainkból nem szeretnénk hetek alatt meggazdagodni, viszont kedvező árainkkal, becsületes munkával szeretnénk stabil ügyfélkört kiépíteni hosszú távra. Budapesten illetve Pest megyében 1 órán belül megérkezünk, azonnal elkezdjük a mentést. Hívása után késedelem nélkül indulunk. Magyarországon a távolságtól, forgalomtól függően a lehető legrövidebb időn belül segítségére sietünk. Külföldről mentés előzetes egyeztetés alapján, autómentés külföldről is!

Árajánlatot kérhet ha kitölti az alábbi űrlapot:

    Fel a lap elejére