Miért válasszon bennünket?

automentes-budapestMiért éri meg bennünket választani? Több évtizedes autómentős tapasztalattal rendelkezünk, magas színvonalú műszaki tudással. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek. Szakszerű rögzítéseket és műszaki megoldásokat alkalmazunk a szállítás és a vontatás során. Bármilyen bajból ki tudjuk menteni, és akármilyen helyzetbe is került, megtaláljuk az optimálisan jó megoldást. Korszerű autómentő járművünk van, amelyet az évek alatt gyűjtött tapasztalatok alapján szereltünk fel, hogy valóban segíteni tudjunk. Nem másodállásban lévő hobbi autómentősök vagyunk, hanem főállásban végezzük az autómentést hivatásszerűen, nagy gyakorlattal, felelősséggel.

budapest-automentoNem csak a járművet tudjuk hazaszállítani az autómentés során, hanem a jármű utasait is. Udvarias megbízható munkatársakkal dolgozunk, akik nem élnek vissza a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberekkel. Korrekt, kiszámítható árakon dolgozunk. Piacvezető áraink a legolcsóbb autómentés Budapesten és Pest megyében. Kilométer áraink nagyon alacsonyak, akár a fővárosban akár vidéken fuvarozunk. Az alacsony kilométer áraink segítségével bárkinek megéri külföldről járművet hazaszállíttatni, hiszen több járművet hozunk egyszerre, így a kilométerdíj sokkal alacsonyabb azoknál, akik csak egy járművet hoznak be, mivel a költségek a járművek között megoszlanak, a gyűjtőfuvarozásnál nincs olcsóbb autószállítás.
Nincsenek extrém költségek, olcsó, korrekt autómentő árak vannak. Minden járművet olyan gondossággal szállítunk, mintha a sajátunk lenne. Minden jármű épsége egyformán fontos, akár két utcányit, akár kétezer kilométert kell szállítani.

Segítünk a használt autó beszerzésben. Ön kiválasztja járművet, a többit ránk bízhatja. Segítünk a jármű megvásárlásában, a hazaszállításban, a jármű honosításában, névre írásban, és a műszaki vizsga megszerzésében. Autómentős munkánkat felelősségbiztosítással végezzük. Nagy fokú gyakorlatunk van a használt autó hazaszállításában, akár Ausztriából szeretne ügyfelünk használt autót hazaszállíttatni, akár Németországból. Jellemzően sokat járunk Franciaországba is, elsősorban a Francia autókat hozzuk be onnan nagyon kedvező áron. Gyűjtőfuvarozás választása esetén nagyon kedvező árajánlatot tudunk adni az autószállításra.

Autószerelő, autójavító partnereink segíthetnek a biztosítási ügyintézésben, a kárfelmérésben, karosszérialakatos, autófényező autójavítási munkákban. Ha ügyfelünknek nincs még autószerelője, autójavítója, illetve nem ismer senkit aki a tudna segíteni például egy baleset utáni ügyintézésben, akkor mi szívesen segítünk.

Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk. Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Ha a műszaki követelmények függvényében beszélünk az autómentésről, teljes nyugalommal kijelenthetjük, hogy ezt a területet komoly szakmaként kellene kezelni. Pontos szabályozás ezen a területen a szolgáltatási és működési kérdésekben nincs meghatározva, pedig igencsak be kéne határolni, hogy milyen szakmai minősítés/jogosítvány megléte mellett szabadna engedni ezt a tevékenységet fő foglalkozásként művelni. Nincs előírás például az ismeretanyag megszerzését igazoló dokumentumok meglétére sem.

Mivel ügyfélszolgálatot üzemeltetünk a nap 24 órájában éjjel és nappal ezért ügyfeleink bármikor hívhatnak bennünket el fognak érni telefonon tehát a segítségkérés bármely napszakban elérhető.

Ügyfeleink évek óta bízzák ránk értékeiket, szeretett járműveiket, hiszen biztosak benne, hogy az jó kezekben lesz. A több évtizedes forgalomban eltöltött idő alatt világosan láttuk, hogy Ügyfeleink nagyra értékelik minőségi szolgáltatásainkat, akár egy lakókocsit kell kiszállítani a horgásztelekre, akár hajnalban indulunk autópálya mentésre. Értékelik a megbízhatóságot, és hogy bármikor számíthatnak ránk. Sok új ügyfél azért választ bennünket mert a barátai, ismerősei ajánlották neki szolgáltatásainkat. Így bármikor autószállításra vagy mentésre van szüksége, már bennünket hív. Csatlakozzon Ön is, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy jó árajánlatot adhassunk!