Magunk és az autómentés

Az autók, az autópálya mentés és a vezetés szeretete vonzott minket az autómentő hivatás felé. Személyszállító szolgáltatásokat végeztünk, majd a hivatásos autómentés következett. Ennek közel húsz éve, ennyi ideje gyűjtjük a tapasztalatokat az utakon. Sok autóvontatás, tréleres autószállítás következett, hóban, fagyban, vagy éppen a nyári forróságban, amely az utóbbi évek megnövekedett használt autó forgalmával csak erősödött. Szükség van a tapasztalatunkra, a leinformálhatóságunkra, az olcsó és megbízható munkavégzésre. Gyorsan és profin dolgozunk, akár mentési munkáról, akár autó hazaszállításáról külföldről. Az első között vezettük be szolgáltatásaink között a gyűjtőfuvarozást, amikor több autót szállítunk egyszerre, ezzel is csökkentve az egy autóra eső költséget.

Udvarias és gyors munkavégzésünk segítségével sok visszatérő ügyfelünk van, akik bátran ajánlják tovább szolgáltatásainkat, hiszen tudják, hogy nem csak nekik hanem másnak sem fogunk csalódást okozni.

Az olcsó autószállításunk titka a jó logisztika. Nem mindegy, hogy ügyfeleink mekkora összeget hajlandók autószállításra áldozni, ez a piac nagyon ár érzékeny. Ezért a bejövő autószállításoknál megszerveztük a csoportos fuvarozást, másnéven gyűjtőfuvarozást mely segítségével a költségek jelentősen csökkenthetők, miközben egy időben több járművet is be tudunk hozni, jelentős megtakarítást érve el ezzel az egy főre eső költség tekintetében.

Odafigyelünk a járművek épségére, a rögzítésnél illetve a le és felállásnál. Minden járművet olyan gondossággal kezelünk mintha a sajátunk lenne. Minden ügyfelünk kéréseit és kívánságait maradéktalanul igyekszünk figyelembe venni és amiben tudunk, segítünk.

Az autómentés illetve autószállítás egy szakma és egy életstílus is egyben, ezt a szakmát csak megfelelő hivatástudattal és gondossággal lehet megfelelő színvonalon űzni. Megbízhatóságunk és ügyfeleink pozitív visszajelzései lehet a garancia számunkra és ügyfeleink számár is a következő munkához. Ezért úgy dolgozunk, hogy akinek az autóját szállítjuk, jó szívvel ajánljon bennünket utána másnak is. Ebben hiszünk, és ez az életfilozófiánk is. Ezért ha bemutatkozásunk megnyerte tetszését, és Önnek is szüksége lenne autómentés vagy szállításra, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Köszönjük érdeklődését!