skip to Main Content

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. A hazai használt autó import erősödésével megnőtt a használt autók és a jó állapotban lévő járművek behozatalára való igény. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autószállítás költségeit úgy tudják ügyfeleink csökkenteni, ha csoportos gyűjtőfuvarozással szállíttatják haza járművüket.

Mi a gyűjtőfuvarozás lényege?

A gyűjtőfuvarozás alkalmával egyszerre, egy autómentő trélerrel két három személyautót illetve kisteherautót szállítunk haza. A gyűjtőfuvarozás azért nagyon olcsó, mert a járművek között megoszlik az út költsége. Ha csak egy járművet hozunk haza, akkor a teljes út minden költsége az egy jármű tulajdonosát terheli, azonban ha több járművet hozunk be egyszerre, akkor a költségeket elosztjuk a járművek tulajdonosai között. Ha valaki csak egy járművet akar behozatni, akkor is be tudjuk tenni gyűjtőfuvarozásba, a logisztikai részét is megszervezzük a fuvarozásnak. Ilyenkor összegyűjtünk több, egy irányba lévő autószállítást, és egyszerre beszállítjuk a járműveket. A gyűjtőfuvarozástól függetlenül természetesen továbbra is végzünk 1db jármű szállítást is, ültetett autókat, nagy értékű sportkocsikat is szállítunk.

Ha megbízónk használtautó szállítást szeretne külföldről, tudunk segíteni az autó műszaki vizsgáztatásában illetve honosításában, és a névre írásban is. Autójavító, autófényező partnereink is a rendelkezésére állnak, referenciákkal, magas színvonalú minőségi de korrekt árazású munkavégzéssel.

Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat. Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Ha Ön is kinézte már magának leendő autóját az automobile.de vagy az automobile.at oldalakon, akkor mi segítünk abban, hogy a járművet olcsón hazaszállítjuk.

Korrekt árak! Nincs átverés, nincsenek rejtett költségek. Több autó szállítását is vállaljuk egyszerre, (gyűjtőfuvarozás) ne habozzon, Keressen bennünket, és kérjen árajánlatot!

Fel a lap elejére