skip to Main Content

Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel, amelyeket szükség esetén azonnal el tudunk indítani. Autómentő járműveink világszínvonalú technológiával vannak felszerelve. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben. A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon. Az autómentőben lévő kommunikációs eszközök segítik a pontos tájékozódást és a kapcsolattartást partnereinkkel, illetve tudunk tájékozódni a útviszonyokról így elkerülhetjük a bedugult városi részeket a csúcsforgalmat és a forgalmi lezárásokat is.

A mentés menete: ügyfelünk telefonál, mi elkérjük a mentésre váró jármű adatait, illetve az okot ami miatt a jármű mentésre szorul, például műszaki hibás lett, vagy a futóműve mondta fel a szolgálatot (az utóbbi időben egyre több a kátyú miatti baleset amikor a kátyúba hajtva a járműnek károsodik a futóműve, emiatt nem tud tovább haladni, és autómentő segítséget kér.) Ezután már csak a címre lesz szükség ahova a mentendő járművet szállítani kell. Az autómentés megrendelésének során minden lényeges körülményről tájékoztatni kell az autómentőt, amely a mentésre magára illetve a mentés körülményeire utal. Jó ha tudja az autómentős, hogy ha olyan körülmény is van amelyik akadályozza a mentést, nem mintha emiatt meghátrálnánk, hanem az ilyen rendkívüli körülményekre előre fel tudunk készülni, így később nagy valószínűséggel kevesebb meglepetés fog érni. Amikor minden fontos és lényeges információ birtokában vagyunk, akkor autómentő munkatársunk kiszámolja és árajánlatot ad a munkára (mentésre) amit ha a mentést kérő fél elfogad, akkor azonnal elindulunk segíteni.

A rendelkezésünkre álló technológia segítségével bármilyen járművet el tudunk szállítani, nincs lehetetlen kérés. Járművünk biztonsági eszközökkel felszerelt, tartalmaz minden szükséges eszközt amelyre az autómentés során szükség lehet. Az eltelt évtizedek alatt nagy gyakorlatot szereztünk az autómentésben, számtalan nehéz helyzetet sikerült megnyugtató módon megoldani, ügyfeleink teljes megelégedésére. Nekünk fontos az Ön elégedettsége, ajánlása, hiszen ez biztosítja a jövőnket, így lesz a továbbiakban is munkánk. Kérjük ha elégedett szolgáltatásainkkal, ajánlja weboldalunkat ismerőseinek. Köszönjük!

Autómentő

Fel a lap elejére