Autómentés és Műszaki Mentés

Autómentés és Műszaki Mentés Budapesten és Országosan: Éjjel-Nappal Segítség a Közlekedésben. Az utakon való közlekedés mindennapjaink részévé vált, és sajnos bármilyen óvintézkedést megtéve is, balesetek vagy műszaki meghibásodások mindig előfordulhatnak. Éppen ezért az autómentés és műszaki mentés szolgáltatások nélkülözhetetlenek lettek a modern közlekedési infrastruktúrában. Ezek a szolgáltatások éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy segítséget nyújtsanak az autósoknak a nehéz helyzetekben. Így hozzájárulnak az utak biztonságához és a közlekedés folytonosságához.

Az Autómentés Fontossága

Az autómentés olyan szolgáltatás, amely segít az autósoknak abban az esetben, ha járművük meghibásodik vagy balesetet szenvednek. Legyen szó egy defektről, motorhiba vagy baleseti kárról, az autómentés 24 szakemberei készen állnak arra, hogy a helyszínre érkezzenek és segítsenek. Az autómentés nem csupán arról szól, hogy a sérült járművet elszállítsuk, hanem arról is, hogy az autósokat biztonságosan eljuttassák egy javítóműhelybe, vagy akár az otthonukig.

Az autómentés 24 szolgáltatásai éjjel-nappal elérhetők, hiszen balesetek és meghibásodások nem válogatnak az időpontok között. Az éjszakai vagy hétvégi balesetek esetén is az autómentés 0-24 szakemberei gyorsan és hatékonyan tudnak reagálni, ezáltal minimalizálva az útlezárások időtartamát és csökkentve a közlekedési dugók kialakulásának esélyét.

Műszaki Mentés: A Járművek Éjjel-Nappali Segítői

A műszaki mentés szolgáltatások hasonlóan fontosak, mint az autómentés. Azonban itt nem csak a balesetekkel vagy meghibásodásokkal kell számolni. Hanem például olyan helyzetekkel is, amikor a jármű nem indul be, az akkumulátor lemerült, vagy egyszerűen csak kizárjuk magunkat a járműből miközben bent hagytuk a kulcsot.

A 0-24-órás éjjel-nappal elérhető műszaki mentés lehetővé teszi az autósok számára, hogy gyors segítséget kapjanak, akár éjszaka is, amikor kevésbé könnyű találni segítséget. Az elakadt vagy meghibásodott járművek a forgalom folytonosságát veszélyeztethetik, ezért a gyors és hatékony műszaki mentés nem csak az autósoknak, hanem az egész közlekedési hálózatnak előnyt jelent.

Technológia és Hatékonyság

Az autómentés és műszaki mentés terén a technológia is nagy lépéseket tett előre. Az autómentés 24 szolgáltatás diszpécserközpontja modern kommunikációs eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan és pontosan azonosítani tudjuk a mentésre szoruló járműveket és a helyszínt. Ezáltal az autómentő gyorsan elindulhat és pontos útvonalon érkezhet a bajba jutott autósokhoz.

A járművek műszaki hibáinak diagnosztizálásában is jelentős fejlődés történt. Az okoseszközök és diagnosztikai módszerek lehetővé teszik a műszaki mentőszolgálatunknak, hogy gyorsan azonosítsuk a hibát és akár helyszínen is elvégezzük a szükséges javításokat, amennyiben lehetséges. Ez csökkenti az autósok várakozási idejét és növeli a mentés hatékonyságát.

Az autómentés és műszaki mentés szolgáltatásai nélkülözhetetlenek a modern közlekedési rendszerben.

Ezek a szolgáltatások éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy segítséget nyújtsanak az autósoknak a balesetek vagy műszaki meghibásodások esetén. A technológiai fejlesztések pedig tovább növelik a mentés hatékonyságát és a közlekedési biztonságot. Legyen szó egy egyszerű defektről vagy egy komplexebb műszaki hibáról, az autómentés 24 műszaki mentés csapata mindig az Önök segítségére lesz, hogy biztonságban érjen célba az utakon.

Megmentjük autómentővel!

Az utak veszélyes helyek lehetnek, és soha nem tudhatjuk, hogy mikor találkozunk váratlan helyzetekkel, amelyek életünket és másokét is veszélybe sodorhatják. Az autómentők olyan szakemberek, akik életüket kockáztatják azért, hogy segítsenek azoknak, akik bajba kerültek az utakon. Ez a szakma sokkal többet rejt magában, mint amit az emberek általában látnak. Ez a cikk bemutatja az autómentők hősiességét és elkötelezettségét, valamint azt a fontos szerepet, amit a közösségek életében játszanak.

 

Megmentjük Autómentővel: Hősiesség az Utakon

Az autómentők munkája messze túlmutat a lerobbant járművek elszállításán. Ők azok, akik azonnal reagálnak a balesetekre, szélsőséges időjárási körülmények között is. Az éjszaka közepén vagy a tűző napon egyaránt készen állnak arra, hogy segítsenek azoknak, akik bajba kerültek az utakon. Az autómentők nem csak a járműveket szállítják el, hanem olykor az emberek életét is megmentik.

A Sokoldalú Képességek

Az autómentők számos készséggel rendelkeznek, amelyeket a mindennapi munkájuk során alkalmaznak. Nemcsak a gépjárművek mechanikai ismeretével rendelkeznek, hanem a műszaki segítségnyújtásban is jártasak. Gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, ahol a műszaki segítségnyújtás lehet a kulcsfontosságú. Az autómentőknek rendkívül jó problémamegoldó készséggel kell rendelkezniük, mivel a helyszínen gyakran váratlan helyzetekkel kell szembenézni.

Segítség a baleset utáni helyreállításban

Az autómentők nemcsak az egyének járműveit mentik meg, hanem a helyszín és a forgalom stabilizálásában is fontos szerepet játszanak. Egy baleset vagy útlezárás esetén az autómentők segítenek az utak újra nyitásában, minimalizálva a forgalmi dugókat és a káoszt. Munkájuk nélkül a közlekedési hálózat súlyosan sérülhetne, ami gazdasági hatásokkal is járhatna.

Az Autómentő hivatás

Az autómentők munkája gyakran háttérbe szorul, pedig a mindennapokban nélkülözhetetlenek. Fontos, hogy megadjuk nekik azt a segítséget, amire lehetőségünk van az adott helyzetben. Ők azok, akik akár az életüket is kockáztatják másokért, és hatalmas szerepet játszanak a forgalom biztonságában és a közlekedési kultúrában. Ezért vezessünk óvatosan, ha autómentő látunk az út szélén munka közben.

Az autómentők valódi életmentők minden nap, amikor a veszélyes utakon dolgoznak. Az elkötelezettségük és szakmai hozzáértésük nélkül a közösségek és a közlekedési rendszer sokkal sebezhetőbb lenne. Fontos, hogy értékeljük az autómentők munkáját, és ne feledjük, hogy ők is szakemberek, akik segítenek a bajba jutott autósoknak és stabilizálják a forgalmat a műszaki hibák és balesetek után minden nap.

Ha Önnek is segíthetünk akár autómentésben, autószállításban, jármű szállításában akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti telefonszámon, vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Autómentés 17. kerület

Autómentés 17. kerület, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, autómentő Budapest és országosan 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. Bármikor megtörténhet a baj, lerobbanhat járművével, ilyenkor ránk számíthat, csak hívja a fent kattintható autómentés telefonszámot. Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel. Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül.

Csordak utca, Várvíz utca, Holdsugár utca, Nyuszt utca, Dallamos utca, Tabán utca, Czimra Gyula utca, Rákoskert út, Irsa utca, Tarcsai köz, Szilárd utca, Mezőtárkány utca, Rovátka utca, Ludas utca, Rákoskerti utca, Emlék utca, Gerencsér utca, Gyeplős utca, Sóska utca, Nógrádkövesd utca, Lövész utca, Vas sor, Örömvölgy utca, Körömvirág utca, Kalmár utca, Derengő utca, Olaszliszka utca, Enying utca, Pásztorének utca, Felsőbánya utca, Kisfaludy utca, Sport tér, Pesti út, Aranyk utca, Hantmadár utca, Kévekötő utca, Lajosház utca, Rákosmezei Repülők útja, Adorján utca, Nyitány utca, Báthori utca, Piski utca, Árpád fejedelem út, Ecsedháza köz, Tiszaörs utca, Ede tér, Lőrinci út, Rózsaszál utca, Nagyszentmiklósi út, Kasza utca, Kelecsény utca, Gyökér utca, Egervár utca, Battonya köz, Vecsey Ferenc utca, Kecses utca, Bujákhida utca, Katlan utca, Császárfa utca, Újszilvás utca, Besenyszög utca, Lázár deák utca, Mátka utca, Szabadság út, Péceli út, Arany János utca, Kotász Károly utca, Lenkeház utca, Berzsenyi Dániel utca, Gombosi utca, Postakocsi utca, Csengés utca, Perec utca, Jósika utca, Kutassy Ágoston utca, Becske utca, Ráspoly utca, Hektár utca, Tápió tér, Szárazhegy köz, Tápiószele utca, Csordás utca, Bottyán utca, Aknász utca, Svachulay Sándor utca, Kvasz András utca, Székicsér utca, Szilágyi Dezső utca, Tárcsa utca, Ecsedháza utca, Harsona utca, Heltai köz, Fehértemplom utca, Flamingó utca, Derült utca, Dedics Ferenc utca, Csillagmotor köz, Surányi Ferenc utca, Jászágó utca, Újlak köz, Köszörűs tér, Robogó utca, Patak utca, Marabu utca, Ferihegyi út, Edző utca, Juranics utca, Dettai utca, Merczel utca, Kaszáló utca, Kép utca, Postakürt utca, Volán utca, Wéber Károly utca, Toldi Miklós utca, Brassó utca, Jászivány utca, Hencida utca, Katlan köz, Sarlósfecske utca, Kopolya utca, Kalmárvölgy utca, Almafa utca, Damjanich utca, Bánréve utca, Vági utca, Dózsa György utca, Kelecsényi köz, Erdőhegy utca, Szárazhegy utca, Göröngyös utca, Jászkisér utca, Gózon Gyula utca, Keszeg utca, Egerszalók utca, Úttörő utca, Bajza utca, Inda utca, Borzavár utca, Vas utca, Anna utca, Bakancsos utca, Részes utca, Erdőkürt utca, Tóalmás utca, Bem utca, Árpád Fejedelem utca, Kis utca, Kolibri utca, Muránykő utca, Jászdózsa utca, Almásháza utca, Rákóczi Ferenc utca, Egerszeg utca, Bánya park, Ősrepülő utca, Lugas utca, Hajdúcsárda utca, Nyár utca, Gyöngytyúk utca, Kaszinó köz, Izbég utca, Gázló köz, Bodonyi utca, XXVI. utca, Réka utca, Pöszméte utca, Tápiósüly utca, Oszlop utca, Bojt utca, Kisérő utca, Szárny utca, Gerecsehida utca, Csendítő utca, Köztemető utca, Ecsedháza tér, Csepp utca, Táncsics utca, Liget sor, Szent Imre herceg út, Csongrád utca, Bögöte utca, Regélő utca, Tarack utca, Öntöző utca, Kréta utca, Zsuzsanna sor, Egészségház utca, Jászapáti utca, Dobos István utca, Hószirom utca, Debercsény utca, Szánthó Géza utca, Uszoda utca, Lyka Károly utca, Csík utca, Ady Endre utca, Jásztelek utca, Szigetcsép utca, Csermely Károly utca, Pajta utca, Füzesabony utca, Aranykoszorú köz, Zsák utca, Peregi utca, Domaszék utca, Alsópetény utca, Rák utca, Kaszakő utca, Kőtelek utca, Dormánd utca, Csokonai utca, Lepkeszeg utca, Kecel utca, Akácvirág utca, Vidor utca, Összefogás utca, Kövirigó utca, Nyeremény utca, Szőlőtőke utca, Kalács utca, Balassagyarmat utca, Kucorgó utca, Tessedik tér, Petri utca, Ősagárd utca, Iharos utca, Létai András utca, Pásztortűz utca, Minár Gyula utca, Zsuzsanna tér, Bölcske utca, Vízforrás utca, Kürtös utca, Hidasnémeti utca, Magyarhida utca, Baracska utca, Csapat köz, Magvető utca, Parlagfű utca, Ananász utca, Szent István tér, Ede utca, Berky Lili utca, Összekötő utca, Hősök tere, Andrásfa utca, Szabad május tér, Gömbvirág utca, Tápiószecső utca, Pásztorfalva utca, Petőfi utca, Oroszvár köz, Napkelet utca, Mezőőr utca, Gőzös utca, Csengőd utca, Sisakos sáska utca, Algir utca, Új utca, Orgoványiszőlő út, Martin utca, Takács Sándor utca, Tápió utca, Mező köz, Bulyovszky utca, Göndör utca, Jérce utca, Tizedik utca, Flamingó köz, Hűvös utca, Eszperantó utca, Alsódabas utca, Nyárád utca, Kistanya utca, Óvónő utca, Jókai utca, Derkovits tér, Virág utca, Laskó utca, Liszt Ferenc utca, Zsuzsanna utca, Szabadság sugárút, Helikopter utca, Nagyszénás utca, Földeák utca, Horváth Ernő utca, Ároktő utca, Jászladány utca, Igazság utca, Zimonyi utca, Cinkotai út, Váltóőr utca, Erzsébet krt., Csabagyöngye utca, Drégelypalánk utca, Hunyadi utca, Vízhordó utca, Bélavár utca, Bokány köz, Rácsos utca, Barátka utca, Ásvány utca, Korsó utca, Delelő utca, Terény utca, Tanár utca, Nagyszénás tér, Rákoscsaba utca, Egerbocs utca, Torzsa utca, Bertóti utca, Kisvárda utca, Alsókörtvélyes utca, Merzse utca, Dévaványa utca, Kiss János utca, Nagyszékes utca, Bártfai utca, Diadal utca, Dédes köz, Agyagos utca, Csabamező utca, Wesselényi utca, Gátfutó utca, Alapkő utca, Rétihéja utca, Rámás utca, Heltai Gáspár utca, Erdőkövesd utca, Dalnok utca, Olcsva utca, Fátyolvirág utca, Pányva utca, Fülöpszállás utca, Tubarózsa utca, Tálpatak utca, Páncél utca, Rezgő utca, Rezgő köz, Tiszafüred utca, Tisza István utca, Kölcsey utca, Andráshida utca, Zrinyi utca, Kecskefűz utca, Pelikán utca, Cséplőkert utca, Kálnok utca, Martinovics utca, Érpatak utca, Martin köz, Rés utca, Baross utca, Ágas utca, Beretke utca, Árkádos utca, Oroszvár utca, Bocskai István utca, Gázló utca, Dugattyú utca, Aranylúd utca, Nemesbükk utca, Rétsár utca, Lilaorgona utca, Naplás út, Bél Mátyás utca, Hártya utca, Lemberg utca, Látóhegy utca, Hűvöskert utca, Borsfa utca, Újlak utca, Pásztó utca, Földműves utca, Battonya utca, Csősz utca, Búbosbanka utca, Kerülő út, Reszelő utca, Kaptár utca, Lányi Antal utca, Bartók Béla út, Tura utca, Domaszék köz, Orchidea utca, Demjén utca, Búziási utca, Napkelet köz, Nyomda utca, Nyomdok utca, Gyolcsrét utca, Csabagyöngye köz, Tiszanána utca, Nagyréde utca, Nápoly utca, Fuvaros utca, Szabadság utca, Kertalja utca, Bojtorján utca, Perem utca, Gyurgyalag utca, Sági utca, Tápióbicske utca, Dunaszeg utca, Ezüst utca, Kristály utca, Orgoványi utca, Vendég utca, Kőrösszeg utca, Apponyi utca, Vackor utca, Jó utca, Erdődűlő út, Batthyány utca, Heltai tér, Szöcske utca, Porzó utca, Döntő utca, Eötvös utca, Pöröly utca, Ököl utca, Sima utca, Oszkár utca, Bátor utca, Kőhúr utca, Széchenyi utca, Zsemlye Elemér utca, Csabai út, Szőlővessző utca, Zsigmond utca, Ignác utca, Lövész köz, Strázsahegy utca, Borsó utca, Nyomdász utca, Lajosház köz, Méhecske utca, Rizskalász utca, Kispajtás utca, Gyöngyfüzér utca, Prém utca, Eresz utca, Vörösmarty utca, Aranyhegy utca, Klapka utca, Bélyeg utca, Hóbagoly utca, Ebergény utca, Kékliliom utca, Vadkacsa utca, Szikra utca, Pallós utca, Péceli utca, Bélavár köz, Színes utca, Fuchsszőlő út, Bördöce utca, Abaliget utca, Frézia utca, Csabai utca, Erzsébet körút, Postamester utca, Görömböly utca, Kendő utca, Sáránd utca, Kántor utca, Fodormenta utca, Köszörűs utca, Dűlő köz, Érdem utca, Erdő utca, Vanilia utca, Börzönce utca, Teréz utca, Cséplő utca,

Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Autómentés 16. kerület

Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota, autómentő Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni. Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota Összefogás sétány, Perjés utca, Blaha Lujza utca, Szakoly utca, Tátraszirt sor, Ágota utca, Tölgyfa utca, Lőcs utca, Ágoston Péter utca, Mátyásdomb tér, Csillag utca, Vízgát utca, Felsőmalom utca, Tátra utca, Fertály utca, Gordonka utca, Aranyfürt utca, Lipcse utca, Lila utca, Hamfa utca, Andrássy tér, Batsányi János köz, Foszlány utca, Tervező utca, Szepesi utca, Thorma János utca, Csókakő utca, Homokdomb utca, Gordonka köz, Szérű utca, Zsarnó utca, Begónia utca, Bácskai utca, Állomás tér, Zrinyi Ilona utca, Nagyvázsony utca, Szalmarózsa utca, Szabadkai utca, Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota Árpádföldi sor, Nyílvessző utca, Mazsola utca, Wesselényi utca, Margitháza utca, Becő utca, Cukornád köz, Könyvtár utca, Magyarvár utca, Kishalom utca, Aurél utca, Szilaj utca, Pál utca, Irisz utca, Matild utca, Csömöri út, Gerenda utca, Tavirózsa utca, Kossuth Lajos utca, Pesti határút, Gödölye utca, Farkasbab utca, Vágás utca, Somoskő utca, Zselic utca, Hilda utca, Kolozs utca, Hófehérke utca, Mokány utca, Gyulafehérvári utca, Csallóközi utca, Sarjú utca, Lakat utca, Udvarhelyi utca, Lakó utca, Vezekény utca, Avas utca, Bánya tér, Nyílhegy utca, Galgahévíz utca, Céltábla utca, Petőfi utca, Nógrádverőce út, Köztársaság utca, Jávorfa utca, Cement utca, Havashalom utca, Péterke utca, Suba utca, Pirosrózsa utca, Csitári utca, Simándi tér, Rendelő utca, Őrvezető utca, Olló utca, Árpádföldi sétány, Kornél utca, Madách utca, Bökényföldi út, Csutora utca, Farkashida utca, Dezsőfia utca, Menyhért utca, Keringő utca, Dóra tér, Bóbitás út, Mária utca, Rákosi út, Barátság utca, Szilágyi Dezső utca, Irha utca, Piski utca, Katona József utca, Kötőfék utca, Gárda utca, Ostoros út, Cserhida utca, Kövirózsa utca, Demeter utca, Kőbányai út, Lajos utca, Zrinyiász utca, Szárnyaskerék utca, Talpfa utca, Diósy Lajos utca, Hősök fasora, Kukoricás utca, Gelléri Andor Endre utca, Rózsabimbó utca, István király utca, Garmada utca, Gizella tér, Bányai Elemér utca, Mátyás király utca, Üzbég utca, Négylovas utca, Délceg utca, Andócs utca, Emlékkő utca, Tavirózsa tér, Ladháza utca, Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, CinkotaGyémánt utca, Dobó utca, Májusfa utca, Hunyadi utca, Kistelek utca, Bársonyos utca, Muzsika utca, Formás utca, Vívó utca, Kémény utca, Asztag utca, Máramarosi utca, Bény utca, Hangos utca, Viola utca, Ottó utca, Molnár István sétány, Papír utca, Rádió utca, Sashalom utca, Hermina út, Mátra utca, Lándzsa utca, Atlasz utca, Érsekújvári utca, Elemi utca, Ákos utca, Pemete tér, Baross Gábor utca, Művezető utca, Széchenyi utca, Csöbör utca, Erkel utca, Fátra utca, Rozsos utca, Pálffy tér, Ida utca, Jászhalom utca, Rajka utca, Katóka utca, Sóderos utca, Sárgarózsa utca, Vép utca, Szalmarózsa tér, Margit utca, Ikarus tér, Csöves utca, Ajak utca, Simongát utca, Pejkó utca, Párta utca, Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota Újarad utca, Őrmester utca, Meszes utca, Attila utca, Caprera utca, Kolozs köz, Monoki utca, Fürge utca, Gyűszűvirág utca, Ungvári utca, Farkasfa utca, Tóköz utca, Páty utca, Talpfa köz, Rózsalevél utca, Aranyfa utca, Cinkotakert utca, Szántó utca, Georgina utca, Csömöri utca, Gyöngyhalász utca, Katalin utca, Békés Imre tér, Fürdőhely utca, Ijász utca, Brassói utca, Magtár utca, Lobbanó utca, Vak Bottyán utca, Árpádföldi tér, Bekecs utca, Nagyvárad utca, Szent István utca, Mátyás király tér, Szabó utca, Lucernás köz, Strand sétány, Petúnia utca, Locsoló utca, Gálic utca, Zombori utca, Szabadság utca, Pósa Lajos utca, Enikő utca, Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota Marcell utca, Zsarnó tér, Farkasszőlő utca, Nyitra utca, Testvériség utca, Kócs utca, Templom utca, Bársony István utca, Iglói utca, Kassai utca, Legény utca, Besztercebányai utca, Bányász utca, Erős utca, Akácfa utca, Guzsaly utca, Csenkesz utca, Etelka utca, Géza utca, Bronz utca, Nádor utca, Koronafürt utca, Szénás utca, Hársfavirág utca, Lucfenyő utca, Csillám utca, Jenőhalom utca, Rutafa utca, Legenda utca, Batthyány Ilona utca, Aradi utca, Jövendő utca, Farkashalom utca, Miklós utca, Mezősas utca, Lóca utca, Ábra utca, Borotvás utca, Vörösmajor utca, Bács utca, Lőpor utca, Anilin utca, Kartal utca, Biztató út, Vecseház utca, Zöldséges utca, Vezekény köz, Kalitka utca, Knézits utca, Benő utca, András utca, Szög utca, Milán utca, Imre utca, Corvin utca, Simongát köz, Hársfa utca, Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota Kenéz utca, Veres Péter út, Sasszem utca, Mészáros József utca, Lengő utca, Gábor Áron utca, Centenáriumi sétány, Mályvarózsa utca, Lepkevirág utca, Simándi utca, Cukornád utca, Lombos utca, Fenőkő utca, Petőfi tér, János utca, Istráng utca, Olga utca, Prohászka Ottókár utca, Nebántsvirág utca, Máté utca, Lassú utca, Borda utca, Mókus utca, Tópart utca, Mátrafüred utca, Caprera tér, Szabadföld út, József utca, Bem apó utca, Zsemlékes út, Kerepesi út, Damjanich utca, Lő utca, Anna utca, Nap utca, Kányavár utca, Buják utca, Késmárki utca, László utca, Egyenes utca, Hősök fasor(a), Lándzsa tér, Edit utca, Emma utca, Sashalmi sétány, Háromszéki utca, Sándor utca, Tiszakömlő utca, Kajszi utca, Szolnoki út, Aldebrő utca, Segesvár utca, György utca, Bánya köz, Fábián utca, Állás utca, Rózsa utca, Diófa utca, Huszár utca, Sajtó utca, Budapesti utca, Katymár köz, Szent Imre utca, Décsi József utca, Kőszirt utca, Vörösmarty utca, Zalavár utca, Töltény utca, Temető utca, Hunyadvár utca, Szilágyi Mihály utca, Ballada utca, Vadruca utca, Szilaspatak utca, Gutenberg utca, Ferenc utca, Datolya utca, Karát utca, Bőség utca, Tulipánfa utca, Mátészalka utca, Vulkán utca, Thököly út, Lipót utca, Cica utca, Hangos tér, Zsenge utca, Paradicsom utca, Krenedits Sándor utca, Tordai utca, Metró utca, Eperjesi utca, Furmint utca, Dióskál utca, Rigó utca, Prodám utca, Sarkad utca, Csűr utca, Nagyicce sor, Rákospalotai határút, Baross utca, Andócs tér, Papucsvirág utca, Ilona utca, Arany János utca,Autómentés XVI. kerület Mátyásföld, Cinkota  Rezgőfű utca, Katymár utca, Árpádföldi út, Szent Korona utca, Vízesés utca, Iskola utca, Csoport utca, Fizika utca, Pemetefű utca, Tolnay Károly utca, Natasa utca, Lucernás utca, Sas utca, Avarszállás utca, Csücsök utca, Vámosgyörk utca, Károly utca, Kinizsi Pál utca, Nagytarcsai út, Albán utca, Timur utca, Mátéháza utca, Komáromi utca, Gida utca, Árpád utca, Sashalmi köz, Verespatak utca, Futórózsa utca, Temesvári utca, Bátony utca, Lapos köz, Csépa utca, Zsélyi Aladár utca, Szertár utca, Ostorhegy utca, Kétlovas utca, Aranycsillag utca, Ködös utca, Batsányi János utca, Ezerjó utca, Cinke utca, Album köz, Gusztáv utca, Linda tér, Lillafüred utca, Patkószeg utca, Gyula utca, Barbara utca, Garat utca, Gazdaság út, Béla utca, Malomkerék utca, Pálya utca, Fahéj utca, Villő utca, Szatmári utca, Bajcsy-Zsilinszky tér, Főhadnagy utca, Orsika tér, Batthyány utca, Bodnár utca, Thököly utca, Farkasfog utca, Cibakháza utca, Őrhalom utca, Műkő utca, Rimaszombat utca, Csinszka utca, Körvasút sor, Lapos utca, Romhány utca, Nefelejcs utca, Gáspár utca, Verőce köz, Csitári tér, Grúz utca, Kendermag utca, Kőszál utca, Thaly Kálmán utca, Hősök tere, Békéshalom utca, Újszász utca, Rovás utca, Bercsényi utca, Bábos utca, Lapát utca, Kicsi utca, Fuvallat utca, Pozsonyi utca, Devecseri utca, Gumó utca, Jókai Mór utca, Budapesti út, Sasvár utca, Remény utca, Édesvíz utca, Cékla utca, Sasfészek utca, Tekla utca, Bártfa utca, Pilóta utca, Autómentés 16. kerület Mátyásföld, Cinkota Kisterenye utca, Fácánkert utca, Táncsics utca, Kézbesítő utca, Zrinyi utca, Hangulat utca, Paripa utca, Legény köz, Feldebrő utca, Veres Péter utca, Cziráki utca, Album utca, Rákóczi út, Holdfény utca, Kopáncs utca, Irinyi János utca, Állomás utca, Gondnok utca, Színjátszó utca, Csobaj út, Csipkés köz, Műszerész utca, Védő utca, Léva utca, Csenge utca, Iharfa utca, Aulich utca, Szlovák út, Tatjana utca, Ólom utca,

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentés 15. kerület

Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota, Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. Bármikor megtörténhet a baj, lerobbanhat járművével, ilyenkor ránk számíthat, csak hívja a fent kattintható autómentés telefonszámot. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is.

Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota,  Törő utca, Ady Endre utca, Pörge utca, Nyáry Pál utca, Palánk utca, Patyolat köz, Vasutaskert utca, Vácrátót tér, Kavicsos köz, Széchenyi út, Váchartyán utca, Csobogós utca, Báthori utca, Győztes utca, Jánoshida utca, Erdőkerülő utca, Mackó utca, Neptun utca, Pöltenberg Ernő utca, Esthajnal utca, Vághó Ferenc utca, Gyalu utca, Őrtűz utca, Töltés utca, Hűtő utca, Közvágóhíd tér, Mentő utca, Deák utca, Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota,  Törökszegfű tér, Templom tér, Dugonics utca, Állomás köz, Gábor Áron utca, Obsitos utca, Karatna tér, Magyar utca, Pisztráng utca, Csővár utca, Bácska utca, Öregfalusi utca, Litva utca, Aporháza utca, Vácbottyán utca, Szövőgyár utca, Palotás utca, Pestújhelyi tér, Géza fejedelem tér, Csajág utca, Csákberény utca, Szerencs utca, Kőhíd utca, Tarpai utca, Aulich Lajos utca, Ipartelep utca, Rekettye utca, Fogat utca, Rákosmező utca, Hubay Jenő tér, Kemény István utca, Bánkút utca, Bánk utca, Vácegres utca, Sződliget utca, Kazinczy utca, Drégelyvár utca, Őrhely utca, Széchenyi tér, Bem utca, Petőfi utca, Szilas park, Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota,  Anyácska utca, Rákos út, Hősök út, Pozsony utca, Bajor utca, Damjanich János utca, Apolló utca, Tátika utca, Tóth István utca, Horváth Mihály utca, Toldy sor, Csokonai utca, Őrjárat utca, Sín utca, Kolozsvár utca, Énekes utca, Kajár utca, Pestújhelyi út, Gyám utca, Csorvás utca, Felsőkert utca, Rákospalotai körvasútsor, Régi Fóti út, Kanizsai Dorottya utca, Zafír utca, Ivánka Pál utca, Pázmány Péter utca, Sípos tér, Kisfaludy utca, Vág utca, Száraznád utca, Bocskai utca, Vécsey Károly utca, Recés utca, Alagi tér, Martinovics Ignác utca, Tompa Mihály utca, Dembinszky utca, Gazdálkodó út, Kozák tér, Naspolya utca, Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota, Alkotmány utca, Mélyfúró utca, Mozdonyfűtő utca, Bercsényi Miklós utca, Nyírpalota út, Petrence utca, Közvágóhíd utca, Ozmán utca, Leiningen Károly utca, Őrszem utca, Alag utca, Oda utca, Balló Mátyás utca, Töltés tér, Testvériség tér, Rigmus utca, Belső köz, Huba utca, Mátyás utca, Szlacsányi Ferenc utca, Régi tér, József Attila út, Bezerédi Pál utca, Zrinyi utca, Csillagos köz, Dessewffy Arisztid utca, Csomád utca, Darnó utca, Népfelkelő utca, Molnár Viktor utca, Győzelem utca, Perczel Mór utca, Fázis utca, Szent Korona útja, Lehel utca, Visonta utca, Pattogós utca, Bulcsú utca, Lóvas köz, Bartók Béla út, Veresegyházi utca, Hősök útja, Rákospalotai körvasútsor sor, Obsitos tér, Vácduka tér, Régész utca, Rákóczi utca, Bogáncs utca, Fő út, Irány utca, Árendás köz, Tarpai tér, Dal utca, Kontyfa utca, Sztárai Mihály tér, Szőcs Bertalan utca, Csákó utca, Jolán utca, Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota,  Dobó utca, Legénybíró utca, Lucernás dűlő, Szűcs István utca, Fazekas sor, Karatna utca, Nyaraló utca, Lukácsi Sándor utca, Arany János utca, Nádastó park, Beller Imre utca, Ferenczy Sándor utca, Jókai utca, Orosháza utca, Taksony sor, Kőrakás park, Palotás tér, Klebelsberg Kunó utca, Rubin utca, Antalfa utca, Telek utca, Juhos utca, Bethlen Gábor utca, Attila utca, Kazán utca, Vörösmarty utca, Vasutasház utca, Oroszlán utca, Pézsma utca, Juhos köz, Cserba Elemér út, Kurta utca, Adria utca, Kismező utca, Leander sétány, Árvavár utca, Lenvirág utca, Páskomliget utca, Táncsics utca, Hunyadi utca, Székely Elek út, Nyírpalota utca, Mogyoród út, Körvasút sor, Sárfű utca, Eötvös utca, Wesselényi utca, Rákosmező köz, Opál utca, Gubó utca, Vasvári Pál utca, Hartyán köz, Vasgolyó utca, Kert köz, Bezsilla Nándor utca, Galgó utca, Késmárk utca, Kinizsi utca, Acsa utca, Károlyi Sándor út, Csillagfürt utca, Kál köz, Gergő utca, Platán utca, Emlék tér, Harsányi Kálmán utca, Nádastó utca, Szentmihályi út, Zsókavár utca, Szent Korona út, Madách utca, Mozdonyvezető utca, Páskom park, Őrjáró tér, Szántóföld utca, Thököly út, Epres sor, Vasutastelep utca, Kossuth utca, Vácduka utca, Mozdony utca, Árokhát út, Domaháza utca, Autómentés XV. kerület Újpalota, Pestújhely, Rákospalota, Batthyány utca, Kiss Ernő utca, Morzsa utca, Mézeskalács tér, Klapka György utca, Patyolat utca, Nagy Sándor utca, Szőcs Áron utca,

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentés 14. kerület

Autómentés XIV. kerület autószállítás Zugló Budapest 0-24 azonnal, éjjel, nappal. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni. 0-24 órában mentünk azonnal, autómentés, teherautómentés Budapesten és Országosan éjjel nappal SOS akármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Autómentés XIV. kerület Zugló Budapest  Fráter György tér, Hungária körút, Eperjes utca, Mályva köz, Kassai utca, Torontál utca, Kála utca, Jávorka Ádám utca, Bolgárkerék utca, Abavár utca, Zászlós utca, Zoborhegy utca, Irottkő park, Bácskai utca, Kalocsai utca, Örnagy utca, Gödöllői utca, Szabó József utca, Róna utca, Álmos vezér köz, Álmos vezér út, Varsó utca, Beckó utca, Amerikai út, Kövér Lajos tér, Bonyhádi utca, Pétervárad utca, Dorozsma köz, Kerepesi út, Tornóc utca, Benkő utca, Kápa utca, Kalapács utca, Majolika utca, Pillangó utca, Ond Vezér sétány, Tipegő utca, Fogarasi út, Sárrét park, Szitakötő utca, Autómentés Budapest XIV. kerület Zugló Oszlány utca, Egressy út, Kós Károly sétány, Kaffka Margit utca, Paskál utca, Vértes utca, Martinuzzi sétány, Istvánffy utca, Állatkerti út, Pered utca, Limanova utca, Szabó Lőrinc utca, Dongó utca, Limanova köz, Rózsavölgyi tér, Álmos vezér tere, Balázs utca, Bánki Donát park, Sárköz utca, Ürmény utca, Ormánság utca, Ajka utca, Kövér Lajos köz, Felsőbüki Nagy Pál utca, Utász utca, Ötvenes utca, Hősök tere, Szentmihályi út, Privigye utca, Egressy tér, Szikszó park, Pálma utca, Laky Adolf utca, Erzsébet királyné út, Gyarmat utca, Pándorfalu utca, Kőszeg utca, Hermina út, Füredi utca, Cházár András utca, Felsőőr utca, Rózsavölgyi köz, Fogaras köz, Tallér utca, Ogyalla tér, Edison utca, Lipótvár utca, Besnyői utca, Szabó József köz, Bölcsőde utca, Újvidék sétány, Izsó utca, Városligeti krt., Álmos vezér park, Szomolány utca, Ciklámen utca, Rákos tér, Pákozdi tér, Rákospatak park, Fűrész köz, Sabrák utca, Fűrész utca, Rákosszeg park, Ungvár köz, Emma utca, Xántus utca, Csantavér utca, Thököly út, Zsigárd utca, Stefánia út, Alsóőr utca, Abonyi utca, Nagybecskerek utca, Csantavér köz, Szentes utca, Bagolyvár utca, Róna park, Szugló utca, Argentína utca, Bosnyák utca, Ibrány utca, Lovász utca, Tanya utca, Tatai utca, Varannó utca, Ida utca, Nyereg utca, Boros Mátyás utca, Félhold utca, Nagybecskerek tér, Szihalom utca, Erzsébet Királyné útja, Korong utca, Remény utca, Álmos vezér udvar, Ifjúság utca, Ungvár utca, Cserebogár utca, Budapest 14. Semsey Andor utca, Tengerszem utca, Egyenes utca, Tarsoly utca, Öv utca, Pósa Lajos utca, Cserei köz, Szomolány köz, Kopja utca, Mirtusz utca, Rohonc utca, Must utca, Vágújhely utca, Bethesda utca, Füredi tér, Variházy Oszkár utca, Vezseny utca, Nagy Lajos király út, Kaffka Margit köz, Csömöri út, Kalauz utca, Pitvar utca, Zabla utca, Csertő park, Mimóza utca, Titel utca, Szabács utca, Kántor utca, Vágsellye utca, Komáromi út, Zsálya park, Tábornok utca, Ond vezér út, Álmos Vezér útja, Stefánia köz, Dvorzsák sétány, Zichy Mihály út, Edison köz, Ond Vezér útja, Fráter György utca, Negyed utca, Jeszenák János utca, Csokor utca, Ilosvai Selymes tér, Emília utca, Birtok utca, Laky köz, Zsálya utca, Újváros park, Bíbor utca, Jávor utca, Bánki Donát utca, Tihamér utca, Cinkotai út, Egressy köz, Szederkény utca, Kántorné utca, Udvar utca, Szatmár utca, Szobránc utca, Kantár utca, Törökőr utca, Istvánmezei út, Örs vezér tere, Nezsider park, Mályva utca, Újvidék tér, Tihany tér, Szentgotthárd utca, Kassa köz, Szenice utca, Zalán utca, Vízakna utca, Telepes utca, Gvadányi utca, Bolgárkertész utca, Báróczy utca, Verbó utca, Kacsóh Pongrác út, Újvilág utca, Komócsy utca, Zoborhegy tér, Fűzfő utca, Hungária köz, Paskál köz, Szablya utca, Francia út, Királyhida utca, Adria sétány, Zichy Géza utca, Vas sor, Ilka utca, Buzogány utca, Mexikói út, Deés utca, Cserei utca, Rátót utca, Rózsavölgyi utca, Vágány utca, Kacagány utca, Füredi park, Padlizsán utca, Ogyalla köz, Ond vezér park, Hungária krt., Gervay utca, Colombus utca, Mogyoródi út, Martinuzzi tér, Borostyán utca, Füredi köz, Róna köz, Bosnyák tér, Miskolci utca, Variházy utca, Örs vezér út, Lengyel utca, Kántorné sétány, Turán tér, Gizella út, Holics utca, Almádi utca, Ajtósi Dürer sor, Ipolyság utca, Czobor utca, Paskál malom utca, Szered utca, Dorozsmai utca, Léka utca, Németpróna utca, Angol utca, Fráter György köz, Vazul utca, Pancsova utca, Szőnyi út, Handzsár utca, Bazsarózsa utca, Csáktornya park, Kövér Lajos utca, Gyanafalva utca, Szervián utca, Dózsa György út, Szilágysomlyó utca, Balázs park, Kassai tér, Mosztár utca, Róbert Károly krt., Dévényi út, Limanova tér, Ormos utca, Várna utca, Turán utca, Eleonóra utca, Kerékgyártó utca, Gyertyán utca, Jerney utca, Heveder utca, Fogarasi park, Nezsider utca, Tihany út, Újvidék utca, Laborfalvi út, Ogyalla utca, Csáktornya utca, Washington György sétány, Bajcs utca, Teleki Blanka utca, Szegvári utca, Fischer István utca, Táborhely utca, Vezér utca, Virradat utca, Orbó utca, Rákospatak utca, Szikszó utca, Bátorkeszi utca, Pöstyén utca, Tahi utca, Csertő utca, Olof Palme sétány, Rákosfalva park, Huszt utca, Pillangó park, Szegedi út, Emma köz, Szobránc köz, Irottkő utca, Városligeti körút, Kriván utca, Lőcsei út, Cinka Panna utca, Tipegő sétány, Szlatina utca, Nagy Lajos Király útja, Tapló köz, Vadvirág utca, Gyetva utca, Paál László út, Ilosvai Selymes utca, Kengyel utca, Tengerszem köz, Rákosszeg utca, Hejő utca, Mályva tér, Lapály utca, Kelevéz utca, Csernyus utca, Kupa vezér út, Sarkantyú utca, Argentína tér, Uzsoki utca,

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentés 13. kerület

Autómentés XIII. kerület Angyalföld, Budapest 0-24 azonnali indulunk, éjjel, nappal. Személy és teherautómentés, Budapest és Országosan éjjel nappal SOS akármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Templom tér, Jász utca, Dévényi út, Balzac utca, Taksony utca, Szent István park, Budai Nagy Antal utca, Toborzó köz, Rokolya utca, Hun utca, Vizafogó sétány, Zsilip utca, Agyag utca, Autómentés XIII. kerület Angyalföld Forgách utca, Frangepán köz, Pattantyús utca, Meder utca, Radnóti Miklós utca, Thurzó utca, Palóc utca, Klapka utca, Ördögmalom utca, Bence utca, Déryné köz, Róbert Károly körút, Göncöl utca, Újpesti rakpart, Viza utca, Aba utca, Mór utca, Sió utca, Toborzó udvar, Fivér utca, Dagály utca, Csongor utca, Tar utca, Felka utca, Tisza utca, Szobor utca, Futár utca, Balzsam utca, Párkány utca, Garam utca, Dráva utca, Turóc utca, Béke tér, Béke út, Toborzó utca, Fáklya utca, Raoul Wallenberg utca, Autómentés XIII. kerület Angyalföld Csuka utca, Topolya utca, Cimbora utca, Mosoly utca, Násznagy utca, Ditrói Mór utca, Rozsnyai utca, Unoka utca, Szent István krt., Csavargyár utca, Ipoly utca, Petneházy köz, Paszomány utca, Dózsa György út, Herzen utca, Szabolcs köz, Népfürdő utca, Üteg utca, Pulszky utca, Kresz Géza utca, Ambrus utca, Süllő utca, Sógor utca, Karikás Frigyes utca, Zsinór utca, Gács utca, Káka utca, Tilinkó köz, Botond utca, Hajós Alfréd sétány, Bodor utca, Madarász köz, Váci út, Árva utca, Mura utca, Berettyó utca, Alig utca, Turbina utca, Kádár utca, Gyutacs utca, Fáy utca, Frangepán utca, Tomori köz, Ronyva utca, Gergely Győző utca, Szomszéd utca, Arasz utca, Gyöngyház utca, Gömb utca, József Attila tér, Cserhalom utca, Kerekes utca, Jakab József utca, Kassák Lajos utca, Fövény utca, Rokon utca, Madarász Viktor utca, Dévai utca, Rózsafa utca, Béke utca, Tomori utca, Autómentés XIII. kerület Angyalföld Bárka utca, Petneházy utca, Máglya köz, Tüzér utca, Huba utca, Pajtás utca, Árbóc utca, Hollán Ernő utca, Nővér utca, Fiastyúk utca, Lehel tér, Vizafogó utca, Csanády utca, Szabolcs utca, Vágány utca, Gyöngyösi sétány, Gogol utca, Kucsma utca, Babér utca, Lehel utca, Hajdú köz, Esztergomi út, Paduc utca, Hegedűs Gyula utca, Jászai Mari tér, Gidófalvy Lajos utca, Latorca utca, Kárpát utca, Tahi utca, Népsziget, Tutaj utca, Kartács utca, Nyugati tér, Szent László út, Forgách köz, Keszkenő utca, Apály utca, Rákospalotai út, Bessenyei utca, Esküvő köz, Borbély utca, Morva utca, Csángó utca, Pannónia utca, Angyalföldi út, Csata utca, Mohács utca, Tátra utca, Véső utca, Bulcsú utca, Hajdú utca, Országbíró utca, Katona József utca, Reitter Ferenc utca, Szent István körút, Kámfor utca, Röppentyű utca, Kedves utca, Vígszínház utca, Autómentés XIII. kerület Angyalföld Teve utca, Kárász utca, Vág utca, Margitsziget utca, Mennyasszony utca, Janicsár utca, Szekszárdi utca, Róbert Károly krt., Visegrádi utca, Révész utca, Röntgen utca, Gyermek tér, Tatai utca, Pap Károly utca, Dunyov István utca, Jéggyár utca, Övezet utca, Csele utca, Koma utca, Fáy köz, Gyöngyösi utca, Szegedi út, Lőportár utca, Pozsonyi út, Victor Hugo utca, Lomb utca, Dolmány utca, Röppentyű köz, Vőlegény utca, Diós utca, Autómentés XIII. kerület Angyalföld Faludi utca, Wahrmann Mór köz,

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentés 12. kerület

Autómentés XII. kerület Hegyvidék, Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal. 0-24 mentünk azonnal, autómentés, teherautó mentés, Budapesten és Országosan éjjel nappal SOS bármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Bazin utca, Farkasvölgyi út, Krisztina krt., Karthauzi utca, Gereben utca, Kikerics utca, Kakukk lépcső, Padka utca, Székács utca, Mártonhegyi út, Királyhágó utca, Kakukkhegyi út, Svájci út, Agárdi út, Virányos köz, Temes utca, Csíz utca, Szendi árok, Lejtő út, Magas dűlő, Nárcisz utca, Szolyva utca, Csillagvölgyi út, Királyhágó tér, Hegyalja út, Abos utca, Németvölgyi út, Jenő utca, Mártonlak utca, Béla király út, Teleszkóp utca, Művész út, Szoboszlai utca, Bíró utca, Alkotás utca, Zulejka utca, Vadgalamb utca, Varázs utca, Alsó Svábhegyi út, Szamóca utca, Monda utca, Pipiske utca, Meredek utca, Thomán István utca, Krisztina körút, Veréb utca, Eötvös út, Bérclejtő utca, Karap utca, Alma utca, Adorján út, Pethényi köz, Kempelen Farkas utca, Goldmark Károly utca, Mese utca, Csiga út, Diósárok köz, Apor Vilmos tér, Ámor utca, Zalatnai utca, Patkó köz, Felhő utca, Perbete utca, Normafa utca, Liptó utca, Moszkva tér, Álom utca, Susogó utca, Rácz Aladár köz, Szamos utca, Kléh István utca, Szendrő utca, Csorna utca, Zsolna utca, Jánoshegyi út, Szánkó utca, Matyó utca, Beck Ö. Fülöp utca, Hollósy Simon utca, Bartha utca, Vas Gereben utca, Kikelet utca, Hertelendy utca, Távcső utca, Hóvirág út, Dolgos utca, Arató utca, Schwartzer Ferenc utca, Ordas köz, Fészek utca, Levendula utca, Szendrő köz, Gaál József utca, Pelsőc utca, Orbánhegyi út, Kiss János altábornagy utca, Moha utca, Zólyomi lépcső, Pethényi út, Sirály utca, Mese köz, Szepesi utca, Kútvölgyi lejtő, Fürj utca, Brassai Sámuel utca, Óra út, Kálló esperes utca, Magyar jakobinusok tere, Harangvölgyi út, Sólyom utca, Hadik András utca, Törökbálinti út, Vilma út, Galgóczy utca, Árnyas köz, Tordai utca, Árnyas út, Kisdobos köz, Visszhang utca, Gébics utca, Fodor lejtő, Szalánci utca, Hollós út, Hajnalka utca, Hörcsög utca, Ignotus utca, Kakukkhegyi erdősor, György Aladár utca, Vércse utca, Fogaskerekű utca, Konkoly Thege Miklós út, Kapitány utca, Tornaalja utca, Tündér lépcső, Tállya utca, Csörsz utca, Csermely út, Márvány utca, Rácz Aladár utca, Fodor lépcső, Alkony út, Gyógyfű utca, Edvi Illés utca, Futrinka utca, Dániel út, Őzike köz, Ráth György utca, Kiss Áron utca, Fodor utca, Rőzse utca, Gálszécs utca, Öröm utca, Vöröskő utca, Sárospatak út, Tücsök utca, Agancs út, Ördögszikla út, Karvaly utca, Sion lépcső, Tücsök lépcső, Istenhegyi lépcső, Zalai út, Óra köz, Hó utca, Kútvölgyi út, Bán utca, Tearózsa utca, Orbán tér, Ribizli utca, Stromfeld Aurél utca, Melinda út, Szúnyogh út, Hangya utca, Hunyad köz, Diana utca, Budakeszi út, Tündérkert utca, Hableány utca, Szendi utca, Derkovits utca, Ormódi utca, Böszörményi út, Patkó utca, Sasfiók utca, Fátra tér, Jagelló út, Napos út, Győri út, Tündérhegyi út, Golfpálya út, Nagyenyed utca, Fülemile út, Tamás köz, Margaréta utca, Csaba utca, Nógrádi köz, Lidérc köz, Márffy utca, Kakukk út, Dalma út, Zsibói utca, Nagy Jenő utca, Magasúti köz, Gyöngyvirág utca, Csille tér, Roskovics utca, Adonis utca, Menyét út, Nagysalló utca, Lóránt utca, Tündér utca, Nőszirom utca, Evetke utca, Csipke utca, Csillagvizsgáló út, Táltos utca, Nógrádi utca, Beethoven utca, Borbála utca, Kázmér út, Méra utca, Pinty utca, Törpe utca, Ágnes út, Költő utca, Hegyhát utca, Szarvas Gábor út, Magasúti lejtő, Szilassy út, Városmajor utca, Szilágyi Erzsébet fasor, Gregus utca, Rege út, Hajnóczy József utca, Ügyész utca, Őzike utca, Tartsay Vilmos utca, Eötvös József park, Galántai utca, Kalóz út, Trencséni utca, Zsámbéki utca, Vércse köz, Bürök utca, Csonka utca, Ada utca, Zirzen Janka utca, Beatrix utca, Határőr utca, Jagelló utca, Ordas út, Cédrus utca, Mártonfa utca, Kuvik utca, Rőzse köz, Denevér utca, Gím utca, Oltvány köz, Irtás utca, Tatárvirág utca, Ugocsa utca, Bükkös út, Szamóca köz, Istenhegyi út, Glatz Oszkár utca, Breznó lépcső, Irhás árok, Tusnádi köz, Janka út, Tóth Lőrinc utca, Juliska út, Gyimesi utca, Diana köz, Kulacs utca, Korompai utca, Járőr utca, Diósárok út, Széchenyi (emlék)út, Lelesz utca, Farkasréti tér, Cinege út, Sötétvágás utca, Maros utca, Mátyás király út, Zeke utca, Laura út, Dobsinai utca, Hunyad lejtő, Pagony utca, Muskátli utca, Remete út, Galgóczy köz, Zugliget út, Hegyhát út, Sashegyi út, Kissvábhegyi út, Zsigmondy Vilmos utca, Somorjai utca, János Zsigmond utca, Józsa Béla köz, Avar utca, Sün utca, Érdi út, Dániel köz, Ördögszikla köz, Tarpatak utca, Lidérc utca, Mozaik tér, Csemegi utca, Deres út, Tusnádi utca, Virányos út, Normafa út, Tamási Áron utca, Koszta József utca, Szanatórium utca,

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentés 11. kerület

Autómentés XI. kerület Kelenföld, Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. 0-24 órában mentünk azonnal, autómentés, teherautómentés Budapesten és Országosan éjjel nappal SOS akármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni.

Megbízható jó munkát végzünk

Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,

Teherautómentés, furgon mentés. Furgon vontatás, nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani a mentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több ezer sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Autómentés XI. kerület Kelenföld Zsombor utca, Gyékényes utca, Mezőtúr utca, Görbe utca, Citrom utca, Vadon utca, Galvani utca, Cirmos utca, Neszmélyi út, Varasdi utca, Kamilla utca, Rupphegyi köz, Aga köz, Kökörcsin utca, Tó utca, Bükköny utca, Tarcali utca, Meredek utca, Gazdagréti tér, Borszék köz, Lágymányosi utca, Hermánd utca, Duránci utca, Valkói utca, Nagyszőlős utca, Péterhegyi dűlő, Olajbogyó utca, Tétényi köz, Szatmárhegy utca, Rétifű utca, Cenkhegyi utca, Hosszúréti utca, Eper köz, Tömős utca, Laufenauer utca, Horzsakő utca, Kőérberki dűlő, Hunyadi János út, Bajmóci utca, Ortaháza utca, Dália utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Vizsla utca, Serleg utca, Hő utca, Botfalu utca, Sümegvár köz, Hadak tere, Nevegy utca, Torbágy utca, Putnok utca, Ormay udvar, Tóth Ágoston utca, Kubikos utca, Forgalmi utca, Minerva utca, Dobogó utca, Ercsi út, Rózsatő utca, Műegyetem rakpart, Kond vezér utca, Leiningen út, Korompai utca, Galambóc utca, Rozmaring utca, Kende utca, Szirtes út, Bercsényi utca, Szabadság utca, Segner János utca, Szabadságharcosok út, Előpatak utca, Budafoki út, Fraknó utca, Kakukkhegyi út, Harcos tér, Mészöly utca, Bornemissza utca, Beregszász tér, Eper utca, Apahida utca, Barackos köz, Jagelló utca, Rákó utca, Wartha Vince utca, Mágnes utca, Rahó utca, Makó Pál utca, Herend utca, Fegyvernek utca, Társ utca, Bertalan Lajos utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Lapu utca, Narancs utca, Vak Bottyán utca, Sárbogárdi út, Bodorka utca, Hunyadi Mátyás utca, Oroszvég lejtő, Poprádi köz, Aga utca, Hídvég utca, Kenderes utca, Jégcsap utca, Felsőgalla utca, Kékperje utca, Zólyomi út, Andor utca, Alabástrom utca, Fraknó tér, Muskotály utca, Karancs utca, Vízpart utca, Harta utca, Előpatak köz, Fejér Lipót utca, Tűzkő utca, Vegyész utca, Pannonhalmi út, Albert utca, Náday Ferenc utca, Ásólúd utca, Ménesi út, Somogyi út, Dávid Ferenc utca, Ördögorom lejtő, Kánai út, Ildikó tér, Nagykikinda utca, Kőrösi József utca, Induló utca, Ütköző sor, Szentpétery utca, Ördögorom út, Thán Károly utca, Karikás utca, Allende park, Breznó köz, Kármán Tódor utca, Bakator utca, Kőhalom utca, Péterhegyi lejtő, Vincellér utca, Balogh lejtő, Vas utca, Brassó út, Vajda utca, Házgyári utca, Sztoczek utca, Nedecvár utca, Március utca, Irhás köz, Kopaszi gát, Rétköz utca, Bodajk utca, Csukló utca, Kovászna utca, Cseresznye utca, Gyoma utca, Harasztos út, Rezeda utca, Bor utca, Mezőkövesd út, Edömér utca, Május utca, Gulyás köz, Marokszedő utca, Somlói út, Rozsnyó utca, Törökbálinti út, Csárda utca, Fonyód utca, Szabó Dezső sétány, Haraszt utca, Csákvár utca, Somló lépcső, Verbéna utca, Botfalu udvar, Ulászló utca, Bereck utca, Szarkaláb utca, Kardhegy utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Barázda utca, Október 23-A utca, Szerelmey Miklós utca, Kalotaszeg utca, Szurdok utca, Abádi tér, Csóka utca, Károly Ireneusz József utca, Fejér Lipót köz, Balatoni út, Antónia utca, Magyari István utca, Barackfa utca, Kemenes utca, Kőrösy József utca, Németvölgyi út, Homoród utca, Nagymákfa utca, Sípos Pál utca, Hegyeshalom utca, Major köz, Tornavár utca, Villányi út, Zsombolyai utca, Fadrusz utca, Kilátó tér, Keserűvíz utca, Menta utca, Homonna utca, Lipót utca, Somló köz, Péterhegyi köz, Ozorai utca, Csupor utca, Simontornya utca, Kisköre utca, Csonka János tér, Dobogókő dűlő, Beregszász út, Kászony utca, Ugron Gábor utca, Boglárka utca, Schweidel utca, Albertfalva utca, Őrség utca, Mérnök utca, Zajzon utca, Kosztolányi Dezső tér, Talaj utca, Regős utca, Nándorfejérvár köz, Kiskőrös utca, Kilátó utca, Jászóvár utca, Mustár utca, Hollókő utca, Bartók Béla út, Billegető utca, Bod Péter utca, Őrmezei út, Ratkóc köz, Kislilik utca, Ezüstfenyő tér, Husáng utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Halmi utca, Június utca, Ábel Jenő utca, Hadak út, Dayka Gábor utca, Inotai utca, Siroki utca, Karcag utca, Dombóvári út, Tóváros utca, Hegyes utca, Higany utca, Kismákfa utca, Torma utca, Állvány utca, Nagyszalonta köz, Bazsalikom utca, Móricz Zsigmond körtér, Bikszádi utca, Lecke utca, Szerémi út, Tardoskedd utca, Beregszász köz, Árasztó utca, Csurgói út, Tambura utca, Harcos utca, Csöpp utca, Gazdagréti dűlő, Váli utca, Nádudvar utca, Kenese utca, Elek utca, Tájék utca, Komondor utca, Kelenhegyi lépcső, Gyöngyvirág út, Ózdi utca, Köbölkút utca, Alsóhegy utca, Tibavár utca, Takács Menyhért utca, Bártfai utca, Ildikó utca, Györök utca, Hegytető utca, Tapolca utca, Kővirág sor, Örsöddűlő út, Menyecske utca, Prielle Kornélia utca, Baradla utca, Fiatal utca, Postás utca, Rátz László utca, Rodostó utca, Sáfrány tér, Kérő utca, Mohai út, Kanizsai utca, Parittya utca, Szalóki utca, Barázda köz, Nagyida köz, Bodola Lajos utca, Forrás utca, Székelykapu utca, Bornemissza tér, Oltvány utca, Kincs utca, Kondorosi út, Bozókvár utca, Csiki-hegyek utca, Olajfa utca, Zenta utca, Kelenhegyi köz, Táska utca, Szabolcska Mihály utca, Nyírbátor utca, Hengermalom út, Nádorliget utca, Budai utca, Ramócsa utca, Holdvilág utca, Bendegúz utca, Töhötöm utca, Patvar utca, Hérics utca, Gulyás utca, Október huszonharmadika utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Maderspach Károlyné utca, Vasvirág sor, Szent Gellért rakpart, Kelenvölgyi sor, Bánk bán utca, Zsurló utca, Rózsabarack utca, Zámori utca, Szöcske lépcső, Varjúháj utca, Muskotály köz, Derzsi utca, Gyapot utca, Radvány utca, Abádi utca, Ibrahim utca, Botfalu köz, Hengermalom köz, Frankhegy utca, Szerémi sor, Oltvány árok, Karolina út, Hajtány sor, Eszék utca, Thallóczy Lajos utca, Rimaszombati út, Érem utca, Rozsnyó tér, Adony utca, Budaörsi út, Háromszék utca, Alsókubin utca, Sósfürdő utca, Pór Bertalan köz, Méhész utca, Ormay Norbert utca, Kéktó tér, Bicskei utca, Panel utca, Gerezd utca, Thán Károly köz, Stoczek utca, Gombócz Zoltán utca, Tomaj utca, Homonna köz, Bogyó utca, Fogócska utca, Koboz utca, Badacsonyi utca, Kecskeméti József utca, Andalgó utca, Bakony utca, Borszéki utca, Túrkeve utca, Nándorfejérvári út, Felsőhatár út, Kaposvár utca, Dayka tér, Péterhegyi út, Bánhida utca, Kápolna út, Katafa utca, Puskás Tivadar utca, Kankalin utca, Iglói utca, Igmándi köz, Baranyai tér, Madárhegy, Gyula utca, Könyves György utca, Bukarest utca, Domboldal utca, Hegyalja út, Kamaraerdei út, Rendőr utca, Kelenhegyi út, Kétvölgy utca, Pajkos utca, Vőfély utca, Abroncs utca, Saru utca, Sümegvár utca, Számadó utca, Irhás árok, Sasadi dűlő, Ágyás utca, Gyógyvíz utca, Takaros utca, Orlay utca, Kelenföldi út, Kanalasgém utca, Szádelő köz, Kocsis utca, Telekes utca, Adács utca, Süveg utca, Szováta utca, Avar utca, Estike utca, Sáfrány utca, Talaj köz, Talpas utca, Hárfa utca, Bod Péter lejtő, Regős köz, Jégvirág utca, Diószegi út, Mohai köz, Autómentés XI. kerület Kelenföld Etele tér, Solt utca, Karinthy Frigyes út, Híradó utca, Nagysurány utca, Gazdagréti út, Szajol utca, Tétényi út, Poprádi utca, Vásárhelyi Pál utca, Kunhegyes utca, Sasadi út, Bácsalmás utca, Ecsed utca, Neszmélyi köz, Sztregova utca, Ringló utca, Csorbai út, Nyírség utca, Bánát utca, Kohó utca, Olt utca, Sopron út, Bölcső utca, Antónia lépcső, Kisbér utca, Zebegény utca, Ballagi Mór utca, Vahot tér, Törcsvár utca, Kollégium lépcső, Petzvál József utca, Bártfai köz, Citadella utca, Kisköre tér, Bolygó utca, Pentele utca, Rozsnyó köz, Oroszvég utca, Brassó köz, Fátra tér, Nagyida utca, Táncos utca, Mányoki út, Gépész köz, Szombathelyi tér, Kőérberki út, Csákány utca, Baranyai utca, Sasadi köz, Ajnácskő utca, Szent Gellért tér, Otthon utca, Hársmajor utca, Etele út, Naprózsa utca, Citadella sétány, Bogdánfy utca, Bezdán utca, Gépész utca, Építész utca, Károli Gáspár tér, Fürt utca, Ratkóc utca, Benedikt Ottó utca, Csetneki utca, Kaptárkő utca, Hamzsabégi út, Partfutó utca, Major utca, Dinnye utca, Vágfarkasd utca, Igmándi utca, Nagyszalonta utca, Rőf utca, Pázmány Péter sétány, Boldizsár utca, Éva utca, Puskás udvar, Radóc utca, Törökugrató utca, Kopházi utca, Szádelő utca, Arany Dániel tér, Pipacs utca, Érdi út, Zólyom köz, Andor köz, Szeghalom utca, Ezüstfenyő utca, Bonc utca, Kondorfa utca, Hauszmann Alajos utca, Citera utca, Kapuvár utca, Temesvár utca, Szittya utca, Cseresznye köz, Szüret utca, Nevegy köz, Késmárki utca, Mikes Kelemen utca, Létra utca, Nagyszeben tér, Rupphegyi út, Irinyi József utca, Albertfalva tér, Erőmű utca, Fehérvári út, Körmend utca, Autómentés XI. kerület Kelenföld Vahot utca, Bocskai út, Keveháza utca, Kisújszállás utca, Spanyolrét utca, Himfy utca, Csíky utca,

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni. Bármikor megtörténhet a baj, lerobbanhat járművével, ilyenkor ránk számíthat, csak hívja a fent kattintható autómentés telefonszámot.

Autómentő 10. kerület

Autómentés X. kerület Kőbánya Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. 0-24 órában mentünk azonnal, autómentés, teherautó mentés Budapesten és Országosan éjjel nappal SOS akármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is. Bármikor megtörténhet a baj, lerobbanhat járművével, ilyenkor ránk számíthat, csak hívja a fent kattintható autómentés telefonszámot.

Teherautómentés, motorszállítás. Nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani az autómentés során, hanem a jármű utasait is. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több száz sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. A hazai használt autó import erősödésével megnőtt a használt autók és a jó állapotban lévő járművek behozatalára való igény. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat
 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Teherautómentés, furgon mentés

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés.

Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni. Megbízható jó munkát végzünk. Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Autómentés X. kerület Kőbánya Kismartoni út, Árpa utca, Pesti határút, Rákosvölgyi utca, Gutor utca, Vaspálya utca, Kőbányai út, Üllői út, Serpenyő köz, Gránátos utca, Hős utca, Körösi Csoma Sándor út, Napmátka utca, Hollóháza utca, Somfa köz, Andezit utca, Kistorony park, Csősz köz, Harangláb utca, Gutor tér, Hortobágyi utca, Méhes utca, Sibrik Miklós út, Autómentő 10. kerület Kőbánya Legényrózsa utca, Hajlék utca, Ladányi utca, Maláta utca, Kápolna utca, Szállás köz, Havas Ignác utca, Lengyel sétány, Előd utca, Kerecseny utca, Medveszőlő utca, Székfűvirág utca, Kékvirág utca, Gépmadár park, Fűz utca, Martinovics tér, Óhegy utca, Somfa utca, Ihász utca, Szent László tér, Platán sor, Vika köz, Teherkocsi utca, Bodza utca, Koráll köz, Lavotta utca, Juhász utca, Fehér köz, Gyöngyike utca, Vasgyár utca, Szőlőhegy utca, Vasláb utca, Balkán utca, Barabás utca, Fátyolka utca, Bolgár utca, Mádi köz, Újhegy park, Tavas utca, Kiskert utca, Álmos köz, Tűzálló köz, Lencse utca, Téglavető köz, Szlávy köz, Jászberényi út, Albertirsai köz, Vásárló utca, Gitár utca, Kéknyelű utca, Harmat utca, Gyakorló köz, Kelemen utca, Derecskei utca, Kőrösi Csoma út, Fehér út, Kőrösi Csoma sétány, Hölgy utca, Dolomit utca, Takarék utca, Sárgarózsa utca, Szalonka köz, Újhegyi út, Autómentés X. kerület Kőbánya Kisbacon utca, Mázsa tér, Basa utca, Román utca, Szárnyas utca, Pántlika utca, Ónodi utca, Mázsa utca, Zsombék utca, Zsadány utca, Őzláb utca, Hang utca, Óhegy park, Vörösfenyő utca, Korponai utca, Oltó utca, Ökrös utca, Gyakorló út, Juhar utca, Albertirsai út, Bazalt utca, Borsika utca, Keresztúri út, Csillagvirág utca, Mélytó utca, Gép utca, Sulyom utca, Verebély utca, Liget utca, Márga utca, Bánya utca, Zágrábi utca, Népliget, Téglavető utca, Endre utca, Halom utca, Eszterlánc utca, Veszprémi utca, Ezüstfa utca, Csákó köz, Bogáncsvirág utca, Vízimalom utca, Malomárok utca, Iringó köz, Üllői köz, Gyalog utca, Dóczy József utca, Salgótarjáni út, Érsemlyéni utca, Újhegyi sétány, Sütöde utca, Gépmadár utca, Venyige utca, Akna utca, Száraz utca, Dombhát utca, Füzér utca, Bársonyvirág utca, Előd köz, Belényes utca, Csucsor utca, Bojtocska utca, Nemes utca, Gém utca, Autómentés X. kerület Kőbánya Cserkesz utca, Vécs köz, Dorogi utca, Pára utca, Kovakő utca, Sárosi utca, Porcelán utca, Terebesi utca, Tölcsér utca, Korall utca, Kőér köz, Gyömrői út, Kápolna köz, Pongrác köz, Hatház utca, Paprika utca, Algyógyi utca, Lenfonó utca, Ökrös köz, Szőlőtelep utca, Kemence utca, Lángvirág utca, Hízlaló tér, Salamon utca, Pesti Gábor utca, Szállás utca, Hangár utca, Bebek út, Mongol utca, Halas utca, Gergely utca, Horog utca, Csombor utca, Sellő utca, Pilisi utca, Dömsödi utca, Hárslevelű utca, Doba utca, Gumigyár utca, Indóház utca, Tarló utca, Noszlopy utca, Alkér utca, Kápolna tér, Tarkarét utca, Dombtető utca, Ászok utca, Állomás utca, Rákász utca, Túzok köz, Hidas köz, Csilla utca, Szegély utca, Zách utca, Korányi Frigyes erdősor, Tündérfürt utca, Szentimrey utca, Fogadó utca, Köszméte utca, Kocka utca, Gyula utca, Szacsvay utca, Száva utca, Gyógyszergyári utca, Kirgiz utca, Kabai utca, Vajda Péter utca, Kolozsvári utca, Szellőrózsa utca, Farkasalma utca, Kővágó utca, Serpenyő utca, Ceglédi utca, Óhegyi köz, Sorház utca, Bányató utca, Hungária krt., Ugor utca, Halom köz, Sörös utca, Pázsitfű utca, Szövőszék utca, Szőlővirág utca, Árkos utca, Hargita sétány, Olaj utca, Vaskő utca, Kozma utca, Zágrábi köz, Szacsvay köz, Mádi utca, Magyarfalu utca, Sírkert út, Sörgyár utca, Liget tér, Könyves Kálmán krt., Pogány utca, Monori utca, Olajliget köz, Gyakorló utca, Olajliget utca, Kada utca, Tóvirág utca, Nyerő utca, Fertő utca, Petrőczy utca, Álmos utca, Meténg utca, Repce utca, Makk utca, Agyagfejtő utca, Nagyicce út, Szita köz, Szlávy utca, Fokos utca, Kőér utca, Várgede utca, Pongrác út, Bihari utca, Fagyal utca, Vadszőlő utca, Nyitra utca, Maglódi út, Gőzmozdony utca, Márga köz, Dér utca, Örmény utca, Túzok utca, Tárna utca, Lámpagyár utca, Kerepesi út, Jegenye utca, Diósgyőri utca, Ónodi köz, Kada köz, Ihász köz, Autómentő X. kerület KőbányaKerámia utca, Rézvirág utca, Harmat köz, Zsivaj utca, Heves utca, Váltó utca,

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

Autómentő 9. kerület

Autómentés 9. kerület Ferencváros Budapest 0-24 azonnali indulással, éjjel, nappal SOS. Bármikor megtörténhet a baj, lerobbanhat járművével, ilyenkor ránk számíthat, csak hívja a fent kattintható autómentés telefonszámot. 0-24 órában mentünk azonnal, autómentés, teherautó mentés Budapesten és Országosan éjjel nappal SOS akármikor telefonálhat. Nagy gyakorlattal mentünk műszaki hibás kisteherautót, lerobbant teherautót hétvégén is.

Autószállítás Európa teljes területén. Bármely Európai országból vállalunk autószállítást előzetes egyeztetés, és árajánlat alapján. A hazai használt autó import erősödésével megnőtt a használt autók és a jó állapotban lévő járművek behozatalára való igény. Sok megkeresés van abból a célból, hogy segítsünk a külföldi használt autós oldalakon meglátott olcsó autó beszerzésében és haza fuvarozásában. Az autómentő munkát gondosan végezzük, mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyan végezzük a jármű mentést, illetve ügyfeleink járművei biztonságosan célba érjenek.

Teherautómentés, motorszállítás. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több száz sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött. Nem csak a járművet tudjuk hazaszállítani az autómentés során, hanem a jármű utasait is.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Sok mindentől függhet, hogy mennyi idő alatt érünk ki a mentés helyszínére. Forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak, illetve a rossz látási viszonyok. A segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Miért válassza autómentő szolgáltatásainkat?

 • Udvarias munkatársak,
 • Olcsó kedvező árak szolgáltatásainkra,
 • Garancia, biztosítás, felelősségbiztosítás,
 • Felelősségteljes munkavégzés,
 • Megbízható sofőrök.
 • Minden szükséges eszközzel felszerelt autómentő járművek.
 • Évtizedes gyakorlat

Tréleres autószállítás

Tréleres szállításnál alap áraink nagyon kedvezőek Budapesti, Pest megyei és külföldi tréleres szállítás esetén is. Az autómentéshez használt trélerek általában alumíniumból készülnek, nagyon strapabíróak és jól viselik a rossz utak által rájuk mért terhelést. A korszerű alumínium tréler felületében ki vannak képezve azok a felületi mélyedések, amelyekhez a jármű rögzítő hevedereket ki lehet kötni.

Teherautómentés, furgon mentés

Autószállító szolgáltatásaink

 • Autómentés,
 • autószállítás,
 • teherautómentés,
 • furgonmentés,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi vontatás,
 • lakóbusz vontatás, szállítás,
 • fuvarozás,
 • tréleres,
 • veterán autó szállítás
 • Oldsmobile szállítás,
 • Sportautó mentés, spotkocsi szállítás,
 • alacsony hasmagasságú autó mentés,
 • ültetett autó szállítás,
 • gépszállítás,
 • kotrógép, rakodógép, kisgép szállítás,
 • motor szállítás, motormentés.

Autómentő járműveink minden mentéshez szükséges felszereléssel el van látva, amely a gyors és könnyű autómentéshez járműmentéshez elengedhetetlen. Csörlővel is rendelkezünk, hogy az esetleg árokba csúszott járműveket is sikeresen tudjuk az árokból kihúzni. Megbízható jó munkát végzünk. Számunkra ügyfeleink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a tréleren, autómentőn való rögzítés során. Autómentőnk platója és a trélerek olyan felülettel vannak kiképezve, amelyek segítségével könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű önfeszítő hevederekkel.

Autómentés 9. kerület Ferencváros Budapest  Bakáts tér, Ecseri út, Börzsöny utca, Pápay István utca, Ferenc krt., Liliom utca, Hurok utca, Vágóhíd utca, Bokréta utca, Tagló utca, Gizella sétány, Hidépítő utca, Tóth Kálmán utca, Szent Benedek utca, Knézits utca, Toronyház utca, Imre utca, Távíró utca, Beöthy utca, Telepy utca, Illatos út, Knézich utca, Bajtárs utca, Autómentés IX. kerület Ferencváros Budapest  Nádasdy utca, Köztelek utca, Szabadkai út, Tinódi utca, Réce utca, Viola utca, Sobieski János utca, Thaly Kálmán utca, Balázs Béla utca, Zsil utca, Tűzoltó utca, Kiskalmár utca, Sóház utca, Timót utca, Róth Miksa utca, Vámház körút, Komor Marcell utca, Nagyvárad tér, Hentes utca, Lenhossék utca, Könyves Kálmán körút, Fék utca, Lobogó utca, Gönczy Pál utca, Osztag utca, Mihálkovics utca, Üllői út, Ferenc körút, Pipa utca, Aranyvirág sétány, Hajóállomás, Füleki köz, Epreserdő utca, Csepel rakpart, Máriássy utca, Ráday utca, Táblás köz, Pöttyös utca, Kén utca, Táblás utca, Czuczor utca, Kinizsi utca, Napfény utca, Gát utca, Fehérakác utca, Csengettyű utca, Gabona utca, Víztorony köz, Autómentő 9. kerület Ferencváros Budapest Tinódi Lantos Sebestyén köz, Bárd utca, Távíró köz, Gyáli út, Friss utca, Obester utca, Gálya utca, Kvassay Jenő út, Ifjúmunkás utca, Csarnok tér, Lónyai utca, Erkel utca, Berzenczey utca, Ferde utca, Kosárka sétány, Szemafor köz, Márton utca, Földváry utca, Drégely utca, Bakáts utca, Hőgyes Endre utca, Török Pál utca, Ipar köz, Autómentés 9. kerület Ferencváros Budapest Fehér holló utca, Osztag köz, Hajóállomás utca, Gubacsi dűlő, Gubacsi út, Angyal utca, Gát sétány, Mátyás utca, Ipar utca, Dési Huber utca, Boráros tér, Tompa utca, Csont utca, Zombori köz, Aszódi utca, Közraktár utca, Fővám tér, Mester utca, Szerkocsi utca, Ernő utca, Vendel sétány, Füleki utca, Laczkovich utca, Dandár utca, Kálvin tér, Lechner Ödön fasor, Markusovszky tér, Vaskapu utca, Vendel utca, Haller utca, Koppány utca, Soroksári út, Péceli utca, Csárdás köz, Határ út, Ferenc tér, Zombori utca, Páva utca,

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk. Korszerű eszközeink segítségével bármilyen kívánságot ki tudunk elégíteni.

Autószállítás külföldre, autószállítás külföldről

Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Ha kinézett magának egy gépkocsit, kérjen árajánlatot, és annak elfogadása esetén segítünk a hazaszállításban. Rendszeresen szállítunk autókat, motorokat, lakókocsit Franciaországból, Svájcból, a leghíresebb autókereskedésekből. Szállítunk Ausztriából, Németországból, kedvező áron. Ismerjük a főbb, a könnyen, jól járható útvonalakat.  Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű szállítását is vállaljuk, meglepetések nélkül. Több évtizedes tapasztalat az autószállítás és a műszaki mentés területén, több száz elégedett ügyfelünk a garancia Önnek arra, hogy kiváló, színvonalas munkát végzünk.

Szolgáltatásaink árai a Budapesti és országos árakat is figyelembe véve a legjobbnak mondható, mind olcsóság szempontjából, mind ár-érték arányban is. Nálunk az olcsó ár megbízhatósággal és kellően magas színvonalú munkavégzéssel párosul.

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

 • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
 • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
 • Hova kell a járművet szállítani?
 • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
 • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.