skip to Main Content

Autómentés, autószállítás előtt olvassa el azokat a kérdéseket – válaszokat amelyeket gyakran feltesznek nekünk..

Mi történik, ha a járművem balesetet szenved?

Először is állapítsa meg pontosan, hogy hol történt a baleset. A pontos cím segít a megtalálni a helyszínt gyorsan, ezért fontos, hogy a pontos címet diktálja a telefonba. Hívjon fel bennünket. Foglalja össze néhány szóban, hogy pontosan mi történt, és hogy milyen segítségre tart igényt? A balesetezett jármű állapota is fontos, fel tudunk állni az autómentőre a járművel, vagy speciális felszereléssel tudjuk feltenni a trélerre. Az információk birtokában árajánlatot adunk, ennek elfogadása esetén elindulunk a mentésre.

Mi történik, ha az autóm az út szélén megáll?

Először próbáljuk megtalálni a leállás okát: van üzemanyag a tartályban? Működik az elektromos rendszer? Lehet indítózni vagy csak kattan indításnál valami? Forog az önindító, de nem akar beindulni? A jármű biztosítékai nem égtek ki? Ezek fontos kérdések amelyek megválaszolása esetén talán fény derül a leállás okára is. Ha nem sikerül újból elindítani a járművet hívjon bennünket hogy segíthessünk.

Milyen gyorsan ér ki hozzám az autómentővel?

Az sok mindentől függhet, forgalmi viszonyok, napszak, évszak, időjárási viszonyok, megközelíthetőség. Nyáron az útfelbontások nehezíthetik a közlekedést, télen pedig a havas takarítatlan utak illetve a rossz látási viszonyok. Azonban a segélyhívás után azonnal indulunk és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül segítséget nyújtani akárhol tartózkodik a meghibásodott járművel.

Mi történik, ha félretankoltam az üzemanyagot?

Félretankolás esetére is segítséget tudunk nyújtani, hívjon a fenti telefonszámon.

Mi történik, ha meghibásodott a járművem de nincs autószerelőm?

Semmi probléma, cégünk megjavítja járművét, saját szervizzel rendelkezünk ahol kedvező árakon korrekt munkát végzünk. Az autójavítást és autószerelést Kőbányai telephelyünkön végezzük.

Tudnak cserekocsit biztosítani, ha meghibásodott a járművem?

Igen autókölcsönző szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének olcsón járművet bérelni rövidebb -hosszabb távra.

folytatjuk..

Fel a lap elejére