Autómentés, autómentő Budapesten

Autómentés Budapesten és Pest megyében non-stop, 0-24-óráig ünnepnapokon és munkaszüneti napokon is. Késlekedés nélkül, azonnal, korszerű mindennel felszerelt autómentővel indulunk. Gépjármű mentés, teherautó mentés 3,5t-ig, munkagép mentés, motor mentés, motor szállítás, lakókocsi, lakóautó mentés. Műszaki hiba, vagy baleset miatt segítségre van szüksége? Hívjon bennünket!

Milyen adatokra van szükségünk a mentéshez?

  • A jármű típusa (esetleg méretei) amelyiket menteni kell.
  • Honnan kell a járművet menteni (pontos cím).
  • Mi történt a járművel és milyen állapotban van?
  • Van-e az autómentést nehezítő körülmény (árokba csúszott gépkocsi, roncsautó stb.)
  • Hova kell a járművet szállítani?

Ha minden szükséges adatot megkaptunk, akkor azonnal árajánlatot adunk az autómentésre. Ha a segélykérő elfogadja az árajánlatot, akkor azonnal indulunk menteni.

autómentő budapest

Bármikor számíthat ránk, non-stop 24-órás ügyelet! Közel két évtizedes tapasztalattal, mindenre kiterjedő gyakorlattal rendelkezünk. Olcsó autómentés Budapesten és Pest megyében, tőlünk kapja a legolcsóbb autószállítás szolgáltatásokat! Korszerű, minden szükséges eszközzel felszerelt autómentővel rendelkezünk. Budapesti telephelyről indulunk. A főváros hatalmas területű, azonban az egy központi csomópontba tartó utak miatt a forgalom bizonyos napszakokban megtorpan, és ez annál valószínűbb, minél közelebb kerülünk a belvároshoz. Gyakori a több kilométeres forgalmi dugó, reggel befelé, délután kifelé a városból. A több kilométeres kocsisorok elsősorban a nagy forgalmú kereszteződés csomópontoknál, és a Dunai hidakra vezető útszakaszokon alakulhatnak ki. Ha a belvárosban történik baleset, ez gyakorlatilag megbéníthatja Budapest közlekedését.

Több éve bevett gyakorlat a Budapesti közlekedésfejlesztésben, hogy egyszerre, a főváros több pontján kezdenek lezárásokat, útfelbontásokat és az ezzel járó forgalom eltereléseket, útvonal eltereléseket. Ez erősen hatással van az amúgy sem túl gyors forgalom haladási sebességére. Nem ritka, hogy valaki másfél óra alatt teszi meg azt az útszakaszt amelyen forgalommentes időben húsz perc alatt átér. Autómentővel különösen nehéz a közlekedés ilyen forgalmi viszonyok között. Ezért fontos, hogy a választott autómentő jól ismerje a terepet, az elkerülő utakat, és átvezető részeket, így ki tudjuk kerülni a kritikus helyeket. Munkatársaink kiváló autómentős tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több száz sikeresen elvégzett mentéssel a hátuk mögött.

autómentés

Vállaljuk személyautók mentését, kisteherautó mentést, furgon mentést, kis méretű munkagép mentést (Bobcat, egyéb munkagép) motor mentés, lakókocsi lakóautó mentés, teherautó menté, szállítást. Probléma esetén hívjon és kérjen SOS segítséget! Ha balesetet szenvedett járművével, vagy meghibásodott, leállt autója, gyorsan szeretne hatékony segítséget kapni, akkor telefonáljon, és hívja a fenti számot! A legmodernebb felszerelést tartalmazó autómentő járművünk segítségével bármilyen szorult helyzetéből kiszabadítjuk, akár árokba borult a jármű, akár balesetet szenvedett vele, ránk bármely napszakban számíthat. Tudunk segíteni a műszaki hibás, vagy félretankolás esetén is. Futóműhibás, kitört kerekű járművet is el tudunk szállítani. Ha segítségre van szüksége hívjon bennünket, mondja el a segélykérés okát, és ügyeletes munkatársunk árajánlatot ad. Ha elfogadja az árajánlatot, segélykérése után néhány percen belül elindulunk és haladéktalanul megkezdjük a mentést. Olcsó autómentő árak.

Mi tudjuk, mikor melyik útvonalat célszerű elkerülni, hívás esetén azonnal indulunk, a távolság illetve a forgalom függvényében gyorsan megérkezünk, és megkezdjük a mentést. Autómentés 0-24 Autószállítás Budapesten és Pest megyében bármikor, bárhova!